Annons
Annons

Vill du veta varför alla dieter fungerar?


Tonfisksallad

Kortsiktigt fungerar alla dieter, kortsiktigt ger de en viktminskning.
Men hur kan det då komma sig att de gör det?
Jag skulle säga att det beror på några enkla saker som alla dieter förespråkar, fyra förhållningssätt som alla är helt överens om.

Annons

1: Alla dieter gör dig medveten om vad du faktiskt stoppar i munnen. Oavsett om ditt syfte är att helt undvika vitt socker eller bara äta paleokost så kommer det ge dig kunskap om vad saker och ting egentligen innehåller och öka upp din medvetenhet kring kost.

2: Alla dieter fokuserar på mer eller mindre rena råvaror och oprocessad mat. Finns ingen diet som rekommenderar dig att öka intaget av skräpmat, socker eller läsk.  Utan alla dieter är överens om att fokusera på näringstäta livsmedel, rena råvaror och undvika hårt processad mat.

3: Alla dieter förespråkar mer grönsaker. Äter man mer grönsaker så kommer det leda till att man kan äta större volym mat men ändå en mindre mängd kalorier. Grönsakerna ger en mättnadskänsla och får oss att känna oss nöjda och gör att man inte överäter.

4: Alla dieter promotar en ökad fysisk aktivitet. Mer fysisk aktivitet, både träning och vardagsmotion kommer öka kaloriförbrukningen per dag.

Följer man dessa fyra punkterna får man resultat och går ner i vikt. Alla dieter är i grund och botten lika, det är små saker som skiljer men detta är huvudanledningen till att de ger en viktminskning. De har bara paketerat sina koncept på lite olika vis men syftet är detsamma, att vi ska få i oss mindre energi än vi gör oss av med. Det finns ingen magi, inget trolleri, inget hokus pokus utan bara ren matte, plus och minus. Äter man mindre energi än man gör sig av med så går man ner i vikt oavsett om man gör det via 5:2 eller LCHF eller med oss på Hälsoboosten.

Nyfiken på hur vi paketerat vårt sätt att få dig att gå ner i vikt?
Välkommen in på www.halsoboosten.se

Kram Louise

knapp4

Dela
Tweeta
Maila
Kommentera

Annons

 


Laddar