Annons
Annons

Vad gör vi på Hälsoboosten?


Att gå från idé till verklighet med Hälsoboosten har varit en fantastisk resa. Jag kan ibland inte riktigt förstå vad vi på relativt kort tid har åstadkommit. Det har inte varit en dans på rosor, bakom konceptet och varumärket ligger hårt slit och ett och ett annat grått hårstrå, men vi är helt eniga om att det varit såååå värt det.

Annons

Idag har Hälsoboosten inspirerat och boostat hundratals människor till er mer aktiv livsstil. Vi har skrivit artiklar i flera av de större träning och hälsotidningarna på marknaden. Vi bloggar idag för Sveriges största hälsosajt MåBra och arrangerar även workshops och träningsresor. Utöver det så samarbetar vi med företag för att få friskare och en mer välmående personal samt att vi hela tiden håller oss uppdaterade med olika utbildningar och föreläsningar för att fortsätta att utvecklas. Att varje dag få gå till jobbet och älska sitt arbete är för oss 100% lycka.

Vi vill idag ge alla våra följare, läsare, medlemmar och samarbetspartners ett STORT TACK för att ni tror på oss.

Vill du veta mer om Hälsoboostens tjänst för privatpersoner, klicka HÄR.

Skulle du eller ditt företag vilja samarbeta med oss i form av workshops, föreläsningar eller event, skicka då ett mejl till: [email protected]

Kram Sara och Louise

Dela
Tweeta
Maila
Kommentera

Annons

 


Laddar