Annons
Annons

Triss i hälsosam frukost


Börjar havregrynsgröten kännas grå och kvargen stå dig upp i halsen? För många ser nämligen frukosten exakt lika dan ut varje morgon samt att mellanmålen  liknar frukosten väldigt mycket. Då är det hög tid att skaka liv i ett av dagens viktigaste mål…FRUKOSTEN!

Annons

Jag älskar att äta frukost och särskilt på café eller hotell. I förra veckan inledde jag och min lille vovve dagen med ett besök på vår stammisställe Berit och Elvys i Kungsbacka för att njuta av en lyxig frukost och jobba lite framför laptoppen. Som alltid är det supersvårt att välja från deras frukostmeny…jag satsade därför på en mix av tre favoriter med olika topping.

Triss i hälsosam frukost

Lager 1= Blåbärschiapudding
Lager 2= Halloncashewyoghurt
Lager 3= Kokosyoghurt med probiotika
Topping= Granola, jordgubb, rabarberkompott och gojibär.

Att äta frukost är för mig sann och skär njutning. Jag skulle nog aldrig kunna hoppa över frukosten, dels för att jag alltid är hungrig på morgonen men även för att jag älskar att äta den typen av mat. Vad äter du helst till frukost?

Ha en fin dag allihopa,
Kram Sara

Dela
Tweeta
Maila
Kommentera

Annons

 


Laddar