Annons
Annons

Tre tips för att stå emot sötsuget vid PMS


 

En dag i månaden är det som att jag förvandlas till en helt annan person, en person som kan göra mer eller mindre vad som helst för att få tag i något sött. I vanliga fall är jag väldigt sällan godissugen, men dagen innan mens är jag som förbytt och kan nästan inte kontrollera mitt sötsug och fuläter i skafferiet.

Annons

Tänkte dela med mig av mina tre bästa tips på vad som brukar funka bäst för mig.

1: Inte gå hungrig. Slarvar jag med något mål så faller jag dit direkt.

2: Träna tungt och högintensivt. Att köra ett rejält grisigt pass hjälper mig att stå emot sötsuget väldigt bra.

3: Hålla mig sysselsatt. Att dra igång något kul projekt brukar hjälpa mig att få tankarna på annat än skafferiet.

Har jag testat all de tre sakerna och det absolut inte går att stå emot så brukar jag funder på vad jag verkligen är sugen på, vad som är 100% njutning för mig och äta det. Jag brukar försöka trösta mig med att PMSsug är något som är övergående. Bara man härdar ut så är det snart över och man är sitt vanliga jag igen.

Kram Louise

 

Dela
Tweeta
Maila
Kommentera

Annons

 


Laddar