Annons
Annons

Träningsresan till Kroatien blir en riktig kunskapsresa


Den 29 september åker vi tillsammans med Rootcamp och Vetenskapshälsan ner till vackra Hvar i Kroatien. Vi har fått ett fantastiskt gensvar och många av platserna är redan bokade-otroligt kul!

En av anledningarna tror vi är att detta är så mycket mer än bara en vanlig träningsresa. Dels är det den magiskt vackra miljön och den fridfulla atmosfären , men också att man kommer få med sig så mycket kunskap hem. Vi kommer ha massa olika typer av workshops; knäböj, marklyft, bänkpress, löpteknik och happy feet. Men också föreläsningar kring kost och hälsosam livsstil. Detta sammantaget kommer göra det till en fantastisk möjlighet att inte bara utmana sig rent fysiskt utan även möjligheten att lära sig en massa nytt- blir en riktig kunskapsresa helt enkelt.

Annons

Vi är tre professionella och välutbildade coacher som anordnar och håller i din träning på resan. Vi brinner för träning och hälsa i olika former och jobbar dagligen med att instruera, motivera och coacha människor till en bättre hälsa och fysisk prestation. Med vår unika mix kan ni räkna med att alla får chans till ny inspiration och kunskap under veckans alla pass och föreläsningar.

Sugen på att åka med? Nu släpper vi ytterligare 10 platser. Läs här för mer info.

 

Vid havet kommer vi hålla våra kvällsföreläsningar

 

Veckans preliminära schema

 

Coacher

Jenny Klockare Rossby

Rootcampinstruktör, löpcoach och kostrådgivare.
”100% träningsglädje, utomhus, tillsammans!”

Louise Andersson

Forskare, personlig tränare, kostrådgivare och föreläsare.
”100% bra för kroppen eller 100% njutning för själen!”

Sara Brodén

Rootcampinstruktör, löpcoach, influenser och fotograf.
”Du skapar din egen verklighet.”

 
Kram Sara och Louise

 

Dela
Tweeta
Maila
Kommentera

Annons

 


Laddar