Annons
Annons

Träningsresa-en kombo av allt jag älskar


Jag är precis hemkommen ifrån en vecka på Playitas på Fuertuventura. Denna veckan har varit speciell på väldigt många sätt. Jag reste denna gången med två av mina bästa vänner, som jag numera inte träffar så ofta som jag hade önskat. Att umgås en hel vecka är otroligt lyxigt och man hinner uppdateras på det mesta i varandras liv.

Annons

Vi kom ner rätt så trötta alla tre så första dagarna var det stort fokus på att vila. Vi unnade oss sovmorgon och middagssömn vid poolkanten mellan träningspassen, helt ljuvligt för kropp och själ.

Ju längre veckan gick, ju piggare blev vi och ju fler pass per dag orkade vi med.

Att sova mycket, äta rejält och inte ha någon som helst stress var riktigt gynnsamt för träningsresultaten. Kroppen har känts starkare och piggare än på riktigt länge. Mina marklyftspass har känts riktigt bra men det som gått allra bäst är bänkpressen. Under veckan har det blivit 3 personliga rekord i bänk. 63, 65 och 66 kilon. Har även lagt mycket tid på att öva på mitt handstående och fick till några sekunders fristående.

Nu är målet och utmaningen att ta med det här sköna semesterlugnet in i vardagen och försöka bibehålla en stark och utvilad kropp.

Efter denna veckan med Fitness and Fun week ser jag verkligen fram emot nästa träningsresa. Känns otroligt kul att jag kommer vara med och anordna och skräddasy den tillsamman med Sara och Jenny på Rootcamp. Det kommer bli en riktig drömresa till vackra Hvar i Kroatien. Häng på om du vill ha en upplevelse för livet!

Info om resan hittar du här.

Att boka en träningsresa ger inte bara en fantastisk upplevelse på själva resan. Den ger ett träningsmål inför resan, massa ny kunskap och roliga utmaningar under resan men också motivationen att fortsätta träna när man kommer hem.

Att efterfrågan ökat efter träningsresor är inget jag är det minsta förvånad över. Att kunna kombinera träningspass och föreläsningar med sol, värme och bra mat är ett vinnande koncept.

Kram Louise

Dela
Tweeta
Maila
Kommentera

Annons

 


Laddar