Annons
Annons

Träningsparadiset ”Lost Villa” i Kroatien


Nedräkningen har börjat…snart drar vi på en träningsresa ner till ”Lost Villa” och paradiset i Kroatien.
Den 26:e maj ska vi ner på en sk. ”rekarresa” för att planera höstens träningsresa i detalj. Även om programmet nästan helt är spikat så är det mycket planering och finlir kvar. OBS! Vill du boka en av de sista platserna så hör av er till oss och läs mer här!

Annons

Jag tror det är först nu när det börjar närma sig som vi på riktigt förstår vilken drömresa vi faktiskt har framför oss. Att spendera en hel vecka tillsammans där vi kan fokusera på våra största intressen, äta gott, sola, bada, umgås med likasinnade, njuta och utmana oss själva känns HELT MAGISKT!
Vi är extra glada att det är till just Per och Linns fantastiska anläggning vi ska åka.
Läs gärna intervjun nedan med Per och Linn som gjorde sin dröm till verklighet och köpte ett hus i Kroatien.

Linn Mann
Kort fakta:
Ålder: 31 år
Utbildning: Kandidatexamen med huvudområde sociologi Uppsala Universitet (HR-examen)
Yrke/tidigare arbeten: Tidigare arbetat med HR
Träningsmeriter: Tidigare tränat och tävlat dressyr och hoppning med ponny och häst upp till 21 års ålder. Sen blev det skidåkning och bräda för hela slanten, bott i Järpen utanför Åre under uppväxten och därav det enorma skidintresset. Satt på pappas rygg när han var ute på fjället innan jag kunde gå.
Tävlingsmeriter: SM brons Athletic Fitness ,Body Fitness Tyngre Classic 5 samt 5:a Athletic Fitness Tyngre Classic 6 2017.
Tränar helst: Mest crossfit nuförtiden.
Bästa egenskap:Få saker gjorda,

Per Mann
Kort fakta:
Ålder: 34 år
Yrke/Arbetserfarenhet: Grundare av resebolaget Rollin’ Snow AB som arrangerar skidresor till Alperna för ungdomar. Har även lyckats bli civilingenjör i IT på något konstigt sätt…
Träningsmeriter: Basket, beachvolley och snowboard har alltid varit mina favoritsporter. Sedan jag träffade Linn har jag även funnit en stor kärlek till gym och crossfit.
Bästa egenskap: Ganska så kreativ, älskar att hitta på ”Robinson och mästarnas mästare tävlingar”.
Sämsta egenskap: Hatar att löpa, blir uttråkad direkt!
Dold talang: Riktigt bra på att bada!

10 frågor till Per och Linn om Lost Villa och träningsresan

1. Varför valde ni att investera och köpa ett boende i just Kroatien?
– Vi öluffade i Kroatien under vår första sommar tillsammans och har alltid tyckt om landet sedan dess. Det regnade hela tiden när vi letade sommarhus i Sverige.

2. Vad har ni gjort innan ni började jobba med träningsresor till Lost Villa?
-Vi har drivit ett resebolag som arrangerade skidresor till Alperna, Rollin’Snow. Vi hade även en bar/restaurang/nattklubb på skidorten Val Thorens i Franska Alperna.

3. Vad är det bästa med er pärla på Hvar?
-Läget! Att det ligger som sista huset på grusvägen och precis vid havet. När vi sitter på terrassen eller tränar på utegymmet slås vi fortfarande av utsikten.

4. Vad kan man som gäst förvänta sig av träningsutbudet på Lost Villa?
-Man kan förvänta sig att vara mycket mer ute i naturen än om man exempelvis kör gym hemma. Det är också mer behaglig temperatur så lättare att njuta .

5. Vad gör just er resa och ert ställe unikt?
-Det unika ligger i hela den äventyrliga upplevelsen hos oss. Vi har satsat på att vara renodlat ett träningsparadis långt från civilisationen med sus och brus där man till 100 % kan fokusera på sin träning och att äta bra. Maten är anpassad därefter liksom vår fitnessbar och kringaktiviteter. Allt detta görs i samklang med naturen då vi drivs på sol-el och gasol. När man varit hos oss kan man vara säker på att ta med sig en massa ny motivation och inspiration till livet hemma, liksom en hel drös med nya kompisar.

6. Beskriv vad man kan förvänta sig äta till frukost på resan?
-Till frukost kör vi mycket havregrynsgröt, ägg, frukt, yoghurt, bröd och pålägg, kaffe och te.

7. Varför ska man boka en resa ner till er ”resort”?
-Eftersom man får prova på en anläggning med riktig ”Robinson-känsla” samtidigt som man kan äta riktigt bra mat hela veckan och träna ute i vårt Eleiko-gym som håller världsklass.

8. Beskriv miljön som Lost villa ligger i.
-Lost Villa ligger precis vid havet Lost Villas träningsanläggning ligger långt från civilisationen mitt i den orörda naturen på ön Hvar. Här finns bara sol-el och gasol att tillgå och det adriatiska havet är som klarast på denna sida av ön. Längs de milslånga grusvägarna kan du springa utan att möta en enda bil. Lugn och harmoni präglar miljön i övrigt. I kontrast till resten av ön Hvar med fullproppade turistfärjor som trafikerar skärgården så simmar istället grupper av delfiner förbi direkt utanför boendet. På vår privata stenstrand kan du sitta med en bok i handen och återhämta dig mellan passen medan du njuter av en drink från fitnessbaren och kanske laddar upp inför nästa pass. Gymmet är öppet hela dagen för de som inte vill hänga med på våra organiserade träningspass. Kanske hoppar du i för en snorkeltur och letar bläckfisk eller passar på att hänga med på crawlträningen som hålls i viken bredvid boendet. I Lost Bay gömmer sig nämligen en perfekt vik med helt platt vatten som är perfekt för att slipa på simfärdigheterna innan du ger dig ut längs kusten på mer öppet hav.

9. Vilket typ av bad finns det vid er anläggning, klippor, strand….?
-Stenstrand vid boendet och klippor längs kusten. Badskor kan vara skönt att ha ibland.

10. Vilket väder kan vi förvänta oss i i slutet av september?
-Fint, september är en riktigt bra månad! Det är fortfarande riktigt varmt i vattnet men luften har börjat svalna. Detta är perfekt för träningspassen som annars kan bli lite väl varma vissa veckor. Ta med en varmare tröja för långa kvällar utomhus, dagtid är det bikini/badshorts som gäller.

Tack för att vi fick veta lite mer om er och ert fantastiska ställe! Vi ser med glädje och pirr i magen fram emot resan ner till Lost Villa den 29 september 2018.
Kram Sara och Louise

Dela
Tweeta
Maila
Kommentera

Annons

 


Laddar