Annons
Annons

Träningsmode- Allt om vårens hetaste trender!


Förbered er på en vår i färgstarka nyanser, vilda mönster, funktionella material och plagg med genomtänkta detaljer. Jag, Sara bokade en date med Cecilia som är produktchef på ”Sport/fashion” på Franchetti i Göteborg. De jobbar med de allra hetaste varumärkena och vet exakt vad som ligger i pipeline inför varje säsong. Bara att stiga in i deras fantastiska showroom i det vackra gamla stenhuset i Kvarnbyn gav mig inspiration för hela året. Nu vet iallafall jag vad som ligger överst på min önskelista. Sååååå mycket snyggt och jag har redan lagt en ny beställning, hi hi ;o)

Annons

Allt om vårens hetaste trender:

  1. Vad har ni inspirerats utav som vi kommer att få se i vår?

Vi har funnit våra inspiration genom våra trendresor till London, Barcelona och New York. Träning är idag en livsstil och vi ser influenser utav detta både i miljöer, människor och självklart de som tränar. Vi får också en kickstart inför varje säsong med trendseminarier som vi utgår ifrån, där får vi ta del utav trendscouternas senaste fynd. Sen är de utifrån varje designerns perspektiv att tolka detta, därav att vi ser mycket olika trender florera samtidigt.

  1. Vilka är färgpaletterna i vår inom träningsmodet?

Till våren ser vi klara starka färger. Man behöver en boost efter den mörka vintern. Färger vi ser mycket i träningen för våren är blått, rött och rosa. Vi börjar se att blått börjar bli det nya svarta.

  1. Vilka märken anser ni träffat mest rätt när ni trendar?

Vi tycker att märken såsom Rönisch, BLACC &  Stronger  har verkligen träffat rätt i vår. Sen självklart har vi alltid Nike, Adidias och Lululemon som levererar trendsäkra träningskläder varje säsong.

  1. Detaljer och material som man ska spana efter i vår?

Vi älskar meshen, den är både funktionell och skapar en snygg look.

  1. Vilka slags mönster är mest poppis?

Vi ser mycket print som är tropiska, färgstarka och har hittat sina influenser från djuren. Satsa på detta så är du helt rätt ute!

  1. Vad skulle ni säga är 2017 års nykomling klädmässigt i träningsmodet…vi vill höra vad som är sprillans nytt!

Vi ser att de större modehusen runt om kommer mer in på träning, fler märken släpper sina egna träningskollektioner. Träning är det nya fashion.

  1. Något som ni dissar och inte vill se den här säsongen (vad ska man rensa ut)?

Träningskläder som inte känns bra när man har på sig dom. Man måste känna sig stark och snygg när man ska pusha sig själv det lilla extra.

  1. Vad anser ni om att de träningskläderna nu mera används till vardags? Är det ok?

Helt underbart! Idag är träningskläder så snygga och sköna så jag själv vill leva i dem hela tiden. Med tanke på att modegraden har ökat så pass mycket de senaste året ser jag detta som en självklarhet och  mer kommer det bli!

  1. Sist men inte minst…vilka är nyckelplaggen?

En bra sport-bh som ger dig ditt rätt stöd samt de perfekta tightsen med ett riktigt coolt print.

   

Stort tack för att vi på Hälsoboosten fick en tjuvkik på de allra senaste nyheterna och även en liten tjuvkik på kollektionerna som snart landar i butikerna runt om i Sverige.
WE LOVE SPORT FASHION ♥

Kram Sara

knapp4

Dela
Tweeta
Maila
Kommentera

Annons

 


Laddar