Annons
Annons

”Träningen känns inte längre som ett nödvändigt ont”


De här första 4 veckorna (med START) har både varit lätta och svåra att följa mitt nya mönster mot målet att ändra min livsstil. 

Jag är fortfarande supertaggad på att träna och tycker att det bara blir roligare och roligare för varje pass jag kör. Det är inte nödvändigtvis att det går bättre eller känns lättare, men det känns roligt att träna nu och inte ett nödvändigt ont som det kändes för innan. För mig var det min första utmaning (och kanske egentligen den största), att få till en regelbunden träning vilket jag nog är på god väg att få. Min största motgång var påskledigheten med alla de möjligheter till festligheter som involverade goda saker och drycker, men framför allt så bröts vardagen och jag tappade nästan helt kontrollen över rutinerna jag hade försökt skapa veckorna innan.

Annons

Detta ingav så klart dåligt samvete och vanligtvis brukar jag ge upp här och falla tillbaka i gamla rutiner med tanken att ”det är ändå ingen idé”, men den här gången var det annorlunda. Jag ville inte ge upp utan fortsätta att kämpa vidare och nu är jag tillbaka i sadeln igen och har som mål att träna 3-4 ggr i veckan eller helst varannan dag. Jag faller då och då för sockersuget och tar en eller två bitar godis, men BARA på helgerna. Jag vet att jag kan ”skruva åt det” ännu mer och blir bättre på att inte ge efter.

Min utmaning den här perioden (med POWER)  är att jag ska få lika god bukt på mitt matintag som på min träning. Jag vill verkligen det här och jag märker att det kräver tid och tålamod.

Hälsningar Malie

Vill du också testa på Hälsoboosten och ta ett medvetet grepp om din träning och kost? I så fall kan du komma igång på några minuter. Du behöver endast hantlar i lite olika vikter, gärna en matta och beslutsamhet. Mer info om träningsprogrammen och tjänsten hittar du här!

Dela
Tweeta
Maila
Kommentera

Annons

 


Laddar