Annons
Annons

Träning för bättre sexliv


Anledningen till att vi tränar och äter hälsosammare är säkert väldigt olika ifrån person till person. Det kan vara alltifrån att må bra till att prestera bättre, bli piggare och orka mer. Men något de allra flesta av oss har gemensamt det är att vi vill känna oss mer bekväma nakna. När man sköter sin kost och tränar regelbundet, då bli man starkare, man får en stoltare hållning och kroppen börjar formas och bli mer atletiskt byggd.

Annons

Att ha en stark och välfungerande kropp gör att man oftast känner sig mer bekväm i att visa sig naken, man känner sig mer attraktiv.
Driften att para sig, att föröka sig är väldigt stark. Vi är på inget sett annorlunda de andra däggdjuren på den här planeten, vi använder vår attraktionskraft för att locka till oss en partner som vi kan skaffa barn tillsammans med.

När man känner sig mer bekväm i sin egen kropp är det lättare att slappna av och njuta. Om man har svårt att motivera sig till varför man ska träna så kan kanske tanken på bättre sex vara lockande och öka ens motivation. Har man dessutom bättre kondition och fysisk förmåga så kommer det inte finnas några begränsningar i sänghalmen- då  är allt möjligt.

Så knyt på dig löpardojorna, plocka fram hantlarna och börja träna för ett ännu bättre sexliv.

Kram
Louise

Dela
Tweeta
Maila
Kommentera

Annons

 


Laddar