Annons
MENY
 • Ämnen
 • Om
 • Välkommen till Hälsoboostbloggen! En skön och färgsprakande mix av läsning för dig som vill bli sund, strålande och stark. Sara Brodén och Louise Andersson har tillsammans en unik kombination och erfarenhet som garanterat kommer inspirera och motivera dig till att leva ett mer hälsosamt liv. Louise är personlig tränare, kostrådgivare och forskare som älskar styrketräning och att hjälpa andra att nå sina mål. Sara är fotograf och hälsoinspiratör som älskar träning i olika former och att motivera andra. För frågor om samarbeten, maila: [email protected]

  Annons

  Storkok hallon

  20 januari 2017

  frysta-hallon

  Varför krångla till det? Köp 1 kg frysta hallon. Häll i en stor kastrull och koka upp. Sen har du färdigkokta bär att blanda i yoghurten, kvargen eller keson för veckans alla mellanmål. Perfekt även att hälla ner direkt i smoothien eller chiapuddingen.

  Annons

  Varför koka undrar säkert en del när ”hela” tinade hallon är så goda. Men, man ska vara väldigt försiktig då bakterier kan finnas i just utländska hallon. de dör däremot om man kokar dem i en minut. läs råd från Livsmedelsverket här!

  kokta-hallon-i-burk

  Kram Sara
  knapp4

  Dela
  Tweeta
  Maila
  Kommentera
  artiklar | recept

  Hälsoverktyg
  Stressa mindre
  Kaloritabell
  Motionstabell
  Räkna ut ditt BMI
  Räkna ut ditt kaloribehov
  Räkna ut din midja / höftkvot
  Ner i vikt - tjänster
  Onlinekurser för nya vanor
  Veckans meny
  Nyhetsbrev

  Laddar