Annons
Annons

Stärk din core- gå med i Hälsoboostens utmaning i 30 dagar!


Nu är det nära, imorgon smäller det! I 30 dagar ska vi utmana oss själva och fokusera extra på att stärka upp våran core. Vem vill inte ha en stark mage och rygg som orkar med allt från en hektisk vardag men även få en stolt hållning och slippa värk och onödig trötthet? Den här utmaningen passar alla, både dig som vill jobba på ditt sexpack eller dig som helt enkelt vill bli vardagsstark.

Hur funkar det?

På Facebook har vi öppnat upp ett event där man går med i utmaningen genom att tacka ”JA”. Vi kommer då peppa och pusha alla som deltar att fixa våran 30 dagars core- challenge. Man får helt gratis ett träningsprogram med övningar som ska utföras varje dag som endast tar några minuter. Man får självklart bjuda med sig kompisar och kollegor till eventet, ju fler vi blir desto roligare.

Tips och råd

Förutom att vi delar med oss av träningsprogrammet så bjuder vi på extra inspiration i vår blogg. Det kommer läggas upp flera extra mag och core-pass för den som önskar extra träningspass samt att vi har fyllt på med mängder av goda recept och andra tips och trix. Vi hoppas du hakar på oss under hela november- den här utmaningen är för ALLA!


Hälsoboostens kost och träningstjänst

PS. Vill du testa Hälsoboostens kompletta kost och träningstjänst där du får alla redskap och hjälp du behöver för ett långsiktigt hälsosamt liv, gå då in på vår hemsida och klicka hem 12 månader för endast 695 kr (Start+Power)

Annons

Nu kör vi!!!
Kram Sara och Louise

Dela
Tweeta
Maila
Kommentera

Annons

 


Laddar