Annons
MENY
 • Ämnen
 • Om
 • Välkommen till Hälsoboostbloggen! En skön och färgsprakande mix av läsning för dig som vill bli sund, strålande och stark. Sara Brodén och Louise Andersson har tillsammans en unik kombination och erfarenhet som garanterat kommer inspirera och motivera dig till att leva ett mer hälsosamt liv. Louise är personlig tränare, kostrådgivare och forskare som älskar styrketräning och att hjälpa andra att nå sina mål. Sara är fotograf och hälsoinspiratör som älskar träning i olika former och att motivera andra. För frågor om samarbeten, maila: [email protected]

  Annons

  Sockerfri månad

  3 januari 2017

  Dags för en sockerfri månad och en ny utmaning med oss på Hälsoboosten. Sätt stop för sockersuget en gång för alla och bli kvitt begäret av kakor, socker och godis. De flesta känner nog igen dippen som smyger sig på framåt eftermiddagen eller på kvällen i soffan.

  Annons

  sockerfritt, dessert, raw, choklad, nyttigt, utmaning, Hälsoboosten

  Häng med oss och skippa allt onödigt vitt socker under januari. Låt resterande dagarna av månaden bli en hälsosam månad som sätter trenden för resten av året. Vi vill nu se era sockerfria alternativ på allt från snacks, bakverk, fredagsmys, desserter etc. på sociala medier. Glöm inte att tagga era bilder med #hälsoboosten och #hälsoboostensockerfritt så att vi ej missar dem. Vi kommer varje vecka under januari att publicera ett sockerfritt recept här på bloggen och instagram.

  Hoppas ni är taggade…nu kör vi!!!

  Kramar Sara och Louise

  knapp4

  Dela
  Tweeta
  Maila
  Kommentera
  artiklar | recept

  Hälsoverktyg
  Stressa mindre
  Kaloritabell
  Motionstabell
  Räkna ut ditt BMI
  Räkna ut ditt kaloribehov
  Räkna ut din midja / höftkvot
  Ner i vikt - tjänster
  Onlinekurser för nya vanor
  Veckans meny
  Nyhetsbrev

  Laddar