Annons
Annons

Pastelliga ben i vår


Jag har gått och förälskat mig i alla våriga, pastelliga tights som säljs överallt just nu! Vet inte om det är den långa sega vintern som gör att man har ett uppdämt behov av ljust och fräscht i garderoben.

Annons

Dessa snyggingar från Aim´n klickade jag hem i veckan hos Nelly.com och jag hoppade i dem direkt, heeeelt fantastiska i både passform och kvalité. Inget genomskinliga alls, stort plus för squatvänliga tights. För viss känner man sig liiiite starkare och piggare i nya träningskläder? Här nedan visar jag mina andra favoriter som gärna skulle få flytta hem till mig.

Mina tights från Aim´n

Nike, kolla in tightsen här!

Nelly, kolla in tightsen här!

Aim´n, kolla in tightsen här!

Röhnisch, kolla in dessa här!

Stronger, kolla in dessa tights här!

Ha en fin dag!
Kram Sara

Dela
Tweeta
Maila
Kommentera

Annons

 


Laddar