Annonssamarbete med Madame Chic

Papaya creme, min favoritlotion i torrt vinterväder


Idag kommer ett hett tips för dig som har extra känslig hy, speciellt nu i det torra vintervädret. Cremen som jag syftar på är Papaya cremen från Madame Chic

Jag kom i kontakt med varumärket Madame Chic för några år sen då jag träffade Sarah Bergqvist som idag driver företaget och brinner för just hudvård och naturprodukter. Vi är extra glada att vi fått äran att bjuda på flera lyxiga produkter från varumärket Madame Chic i vår grymma goodiebag till träningsresan vi arrangerar. Alla som bokar idag eller senast den 10/2 får alltså en goodiebag till ett värde av 2000:-. Eftersom jag själv älskar Madame Chics populära Papaya creme så känns det extra kul att man kan välja just den krämen eller någon av deras andra storsäljare. Här nedan kan ni läsa lite om produkterna som vi valt ut som man kan välja mellan i goodiebagen:

Papaya Creme

En starkt fuktgivande kräm som lugnar torr och irriterad hud. Papayafruktens enzym Papain har en milt peelande effekt på huden och hjälper krämen att komma ner på djupet. Den är helt kladdfri och passar därför utmärkt till hela familjen. Innehåller bla Papaya, Papain och Citron.

Hand Cure

Hand Cure är framtagen tillsammans med hudläkare och har som syfte att lindra torra, nariga och spruckna händer.  Den förbättrar hudens motståndskraft och verkar snabbt. Många svåra problemhänder blir fina och mjuka och problemfria med denna kur. Använd Hand Cure som en kur, massera omsorgsullt in rikligt med cremen i huden varje kväll under 4 veckor. De flesta märker en markant skillnad redan efter några dagar, men för att förbättra hudens motståndskraft för framtiden är det viktigt att du fortsätter med kuren. När händerna mår bra, kan du använda Hand Cure som en creme att mjuka upp med vid behov. Hand Cure går också att använda på torra armbågar och knän.

Revitalizing Body Oil

En kroppsolja med muskelavslappnande effekt för en trött kropp som hjälper dig med öm, torr hud eller ledvärk. Den är antiinflammatorisk och innehåller mycket antioxidanter. Dessa egenskaper tillsammans med dess aromaterapeutiska egenskaper främjar vila och avslappning för hud och muskler. Den sprayas på kroppen, där det behövs och kroppen är torr eller öm, eller på ställen med ledvärk. Den går även att använda i badet som badolja, spraya isf över badvattnet.

Om Madame Chic

Madame Chic har jobbat med närproducerade naturprodukter sedan 1972 och tillverkar sina produkter i egen fabrik på Varaslätten, 10 mil norr om Göteborg. Produktionen sker i små serier, under stor omsorg och extrem receptkontroll. Råvarorna hämtas så lokalt som möjligt, tex används svensk havre används i kroppsoljor, svensk ek i skrubbkräm och tång från svenska kusten används som mjukgörande medel i tex handtvål istället för plast och silikon som är de vanligast förekommande mjukgörarna i tvålar. Försäljningen sker främst i Sverige, men också i hela Norden, Schweiz, Storbritanien, Nya Zeeland, Singapore, Arabstaterna och i Asien.

För er som vill spana in hela sortimentet från Madame Chic så kan ni klicka er vidare direkt till deras webbutik.
Trevlig kväll! Kram Sara

 

Dela
Tweeta
Maila
Kommentera


 


Laddar