Annons
Annons

Om du vill gå ner i vikt så drick inte dina kalorier!


Tänk dig ett normalstort glas- det rymmer ca 2.5 dl vätska. Föreställ dig att du skulle pressa apelsiner för att fylla ett sådant glas, då skulle jag gissa på att det nog behövas 3-4 apelsiner.

När du sen dricker det så går det snabbt ut i blodet, och det kommer påverka ditt blodsocker ganska mycket, utan att ge speciellt mycket mättnadskänsla.

Annons

Tänk dig nu istället följande scenario. Du skalar dina 3-4 apelsiner och äter klyfta för klyfta, skulle tro att du kanske inte ens orkar äta upp alla apelsinerna.

Det är därför det alltid är en fördel att tugga sin mat om man vill gå ner i vikt. Att tugga sin mat isf att dricka den ger en mycket större mättnadskänsla utan att påverka blodsockret fullt så mycket.

När man dricker öl, vin eller läsk så plockar kalorierna på ganska så snabbt och stimulerar snarare till ökad hunger än att ge någon mättnadskänsla.

Vill man gå ner i vikt är det en mycket bra regel att aldrig dricka sina kalorier utan det enda du bör dricka är vatten, kaffe eller te.

 

Tack vare vår enkla webbtjänst kunde Sofia Ider sluta jojobanta. Med rätt verktyg blir det enkelt och roligt att nå sina mål!

Så här gjorde vi!

Nå dina viktmål med Hälsoboosten – börja direkt här!

Gå ner i vikt med hjälp av vår populära webbtjänst! Vi garanterar resultat annars får du pengarna tillbaks!

Läs mer här!

Dela
Tweeta
Maila
Kommentera

Annons

 


Laddar