Annons
Annons

Numera litar jag alltid på min magkänsla


Att våga lita på sin magkänsla är något jag lärde mig väldigt tidigt. Jag är en person som har de flesta av mina känslor i magen och som fattar väldigt många beslut utefter hur bra det känns i magen. Oavsett hur mycket pengar det innebär, oavsett hur mycket cred ett uppdrag ger så tackar jag nej om det inte känns hundra i magen. Nu är det ju inte så att jag inte använder huvudet alls utan är en väldigt logisk person men de gånger hjärnan säger ja och magen nej då blir det nej.

Annons

Innan jag startade mitt egna företag jobbade jag som forskare på universitetet och under många år mådde jag väldigt dåligt. Jag var i en miljö som påverkade mig väldigt negativt.

När jag sökte den tjänsten så lyssnade jag inte alls på min magkänsla utan gick bara på att det var ett drömprojekt. Trots att mötet med min blivande chef inte kändes hundra, valde jag att bortse ifrån det och bara köra på. Detta resulterade i många år av ohälsa som slet väldigt hårt på både kropp och själ. När jag sa upp mig därifrån för att starta eget så lovade jag mig själv att aldrig någonsin mer gå emot min magkänsla utan lyssna på kroppens signaler. Idag är jag omgiven av fantastiska människor som stärker mig och ger mig massa kärlek och energi, människor jag valt utifrån att de gett mig en riktigt härlig magkänsla.

Idag tar jag enbart uppdrag som känns bra i magen och än så länge har min magkänsla inte svikit mig en enda gång, känns det bra i magen så blir det bra helt enkelt 😊

Kram Louise

Dela
Tweeta
Maila
Kommentera

Annons

 


Laddar