Annons
Annons

När det kommer till påskägg så har storleken betydelse


Om du rannsakar dig själv, då tror jag att du kommer fram till samma slutsats som mig. Slutsatsen är den att när det kommer till godis så är det de 5-10 första bitarna som man tycker är helt underbart goda. Därefter så har man ingen aning om färg, konsistens eller smak utan man bara mofflar och trycker i sig. Därefter kommer magont, lite skuldkänslor och man ångrar att det blev så mycket mer än man hade tänkt sig från början.

Annons

Tänk dig istället att du i år väljer ett lite mindre påskägg och i det plockar du bara dina absoluta favorit bitar. Ät dessa och njut! Jag kan lova dig att dessa tio bitar kommer ge dig mycket större njutning än ett stort påskägg där man äter mer än vad man mår bra av att äta.

Det är inte den fria tillgången till godsaker som ger extra njutning, snarare tvärtom. Har man en begränsad tillgång där man äter med andakt så kommer man uppleva smak, lukt och konsistens mycket mer än om man bara knör in och fuläter i skafferiet.

Mitt tips till dig är att du bara äter dina absoluta favoriter. Vill man till exempel inte äta påskgodiset som bjuds på jobbet så tacka nej, ät aldrig för någon annans skull.

Vi önskar er en riktigt fin påsk med 100% njutning.

Kram Sara och Louise

Dela
Tweeta
Maila
Kommentera

Annons

 


Laddar