Annonssamarbete med Linas Matkasse

Middagstips och test av” Linas välj själv-kasse”


För att göra vardagspusslet enklare väljer många idag att köpa färdiga matkassar med recept som levereras hem till dörren. Vi kan med glädje berätta att vi fått äran att prova på Linas senaste kasse ”Linas välj själv-kasse” och samtidigt bjuda på en exklusiv rabattkod till alla våra läsare. 

För att ta del av erbjudandet så använd rabattkoden: TACKHALSOBOOSTEN hemsidan! 
Du får då prova på Linas Välj själv-kasse med prova på-priset 499 kr (ord. 859 kr) och få en skärbräda från Scandinavian Design Factory (värde 245 kr) på köpet!

Igår fick jag hem min första kasse från ”Linas välj själv-kasse” och tänkte därför bjuda på ett smarrigt recept! Väldigt nöjd med resultatet, supergott, kändes fräscht och gick smidigt och lätt att tillaga utan större avvikelser från receptet.

Som ni ser på bilden så valde jag att krydda laxen lite extra med olika örter. Såsen blandade jag ihop, använde ingen mixer som rekommenderat i receptet. Personligen så brukar jag äta mer grönsaker och inte smörsteka dem, men det kan man ju välja helt själv…just det som är fördelen med en matkasse. Man får en bra bas och så kan man anpassa den lite utefter sina egna smaker och vad man har hemma.I veckan kommer jag även laga en kycklinggryta som kommer upp på bloggen- håll utkik!

Nu önskar vi er alla en fortsatt jättefin vecka.
Kram Sara

Dela
Tweeta
Maila
Kommentera


 


Laddar