Annons
Annons

Med planering som mitt starkaste vapen


Vår ambassadör Evelina Palrén Hultbrant som startade igång Hälsoboostens START-program för ca 3 veckor sen skickade i veckan oss en uppdatering. Här kommer hennes egna ord och rapport om hur första tiden har känts och upplevts.

Annons

”3 veckor har gått sedan motivationen beslutade sig för att titta fram. Då är det lika bra att sätta igång direkt innan den försvinner igen. Att jag sedan fick möjligheten att vara ambassadör i Hälsoboosten har verkligen gjort allt lite lättare.

 Efter sorgen/ilskan/frustrationen av invägning/mätning var det bara att sätta igång! Nu jäklar! En timmes lusläsning av START-programmet, samtal och tips från Sara Brodén så var jag igång. Recept och träningsprogram var serverat, smidigt!

 Träningen kändes aldrig som något stort problem, det var bara att ta sig i kragen och gå till gymmet. Tre färdiga program att köra efter, med tydliga bilder och instruktioner. Som tur är har jag både man och son som följer med och stöttar.

 Det som däremot har varit en utmaning för mig är maten. Mat är så gott och lätt att äta lite för mycket, eller äta onyttigt.

Jag började därför PLANERA. Kvarg, bär, grönsaker mm köptes hem. Proteinfrallor, mellanmålsbars bakades. Tre mål mat/dag packades ner till jobbet och det resulterade i att jag inte längre är hungrig och sugen. Inte ens fredaskakan ser särskilt lockande ut, eller nu ljuger jag, men det är sååå mycket lättare att tacka nej till.

 Men visst finns det utmaningar! Mat med vänner, restaurangbesök, resor och helger. Tänker man till lite, finns det bra alternativ även vid dessa tillfällen. God mat behöver inte vara onyttig! När jag unnar mig något, gör jag det fullt ut och med gott samvete!

 Jag är fortfarande peppad och motivationen har inte försvunnit. Jag tänker INTE stå i vassen i sommar. NU KÖR VI VIDARE!”

Vill du också testa på Hälsoboosten och ta ett medvetet grepp om din träning och kost? I så fall kan du komma igång på några minuter. Du behöver endast hantlar i lite olika vikter, gärna en matta och beslutsamhet. Mer info om träningsprogrammen och tjänsten hittar du här!

Dela
Tweeta
Maila
Kommentera

Annons

 


Laddar