Annons
Annons

Må bra, gå ner i vikt och bli starkare med Hälsoboosten


nyttig frukost

Efter att ha startat flera hundra medlemmar med Hälsoboostens kost och träningstjänst så vet vi att hälsovinsterna är många- du mår bättre, går ned i vikt och blir starkare!

Här har ni anledningen till att våra medlemmar får resultat och väljer Hälsoboosten:

  • Enkelhet. Du får träningsprogram som du kan utföra hemma eller göra på gymmet med enbart din kroppsvikt och hantlar.
  • Träning online. Du loggar din träning direkt i mobilen, plattan eller datorn och kan på ett smidigt sätt se vilka övningar du ska utföra samt registrera dina utförda pass. Träningsdagboken är även perfekt för att följa din styrkeutveckling då varenda övning och prestation sparas.
  • Kost. Du får äta allt men inte jämt. Vi lär dig hur enkelt du kan få resultat genom att satsa på rena råvaror och bygga varje måltid enligt en viss princip. Vi ger dig recept, inköpslistor och massor av kunskap runt kosten. Du behöver inte väga, räkna eller utesluta varken kolhydrater eller fett.
  • Långsiktighet. Vi förespråkar en kosthållning med ”riktig mat” som går att leva med livet ut och som alla i familjen kan äta. Det här är ingen krånglig diet som innebär att du ska ändra på allt och leva på pulver, drycker eller juicer.
  • Vikt. Har du en övervikt så kommer du tappa dessa kilon i en stadig takt. Du går inte bara ner i vikt utan du blir starkare och tightare i kroppen och får samtidigt bättre sömn, piggare kropp och bättre självförtroende.
  • Muskler. Är ditt mål att öka i vikt och få mer muskler så har vi redskapen för dig.
  • Vetenskaplig grund. Hälsoboostens tjänst är framtagen av utbildad kostrådgivare, personlig tränare och forskare med specialområdet kost.

Coacher Hälsoboosten

Medlemmarnas egna ord om Hälsoboostena kost och träningstjänst:

” Jag åt redan ganska bra och tränade regelbundet men behövde inspiration och en nya input. Trotts att jag tidigare tränade och åt ganska bra har jag efter att jag gått med i Hälsoboosten gått ner 8 kg på drygt två månader. Hälsoboosten har lärt mig att älska styrketräning vilket jag tror är anledningen till viktnedgången. Mina gravidkilo och jag har tagit adjö av varandra och jag mår så himla bra. Tack Hälsoboosten❣”
 
”Jag gick med i Hälsoboosten för att jag ledsnade på att vara så trött och orkeslös. Tröttheten motade jag bort med socker och kilona ökade på. Jag visste så väl att jag åt fel och tränade för lite. Jag gjorde flera försök att ta tag i både kost och träning men föll upprepade gånger tillbaka i gamla spår. Det blev en nedåtgående spiral och tillslut ledsnade jag och tog hjälp!
Att gå med i Hälsoboosten är ett av de bästa valen jag gjort i livet. Jag är en mycket piggare och gladare mamma åt mina två små barn. Tålamodet är bättre! Sedan har jag fått tillbaka träningsglädjen! Och en bonus är att jag kommer i kläder som jag aldrig trott att jag skulle kunna ha längre. Tusen tack!!”
 
”Jag ville gärna tappa ca 8 kg och få igång träningen igen. Kosten hjälper mig att tänka ett steg längre att verkligen äta 5 mål och efter Hälsoboostens tallriksmodell! Slets med 2 halsfluss i somras därför har inte processen blivit lika snabb som jag tänkt MEN ändå tappat 4 kilo och ännu bättre är att jag har minskat 10 cm i midjan, 4 på höfterna så jag är riktigt nöjd! Tack snälla!”
 ”Jag gick med Hälsoboosten för att behålla min hälsa dvs slippa typ2 diabetes och bygga muskler. Sockervärdena är nu normala och slipper medicin.”
Om ni har några frågor om kosten, träningen eller tjänsten så svarar vi mer än gärna på just dina frågor.
Maila oss på [email protected]
Kramar Sara och Louise
knapp4
Annons
Dela
Tweeta
Maila
Kommentera

Annons

 


Laddar