Annons
Annons

Lura latmasken inom dig och skaffa dig en träningskompis


Att hitta tusen olika ursäkter efter man kommer hem från jobbet eller skolan känner vi nog alla igen. Jag vågar påstå att det i 90% av fallen är latmasken i dig som tar över hjärnan och inte ren trötthet.

Annons

I dessa fallen råder jag dig att inte lyssna på kroppen utan istället följa planen. Det är väldigt få av oss som tränar för mycket, så länge man inte har träning som sitt jobb eller tävlar. Kroppen mår bra av att röra på sig varje dag, man KAN TRÄNA två dagar på raken utan problem.

Träningskompis

För att lura den där latmasken som bor inom dig skulle jag vilja ge dig mitt bästa tips. Nämligen att skaffa sig en träningskompis eller en date. Det är garanterat mycket svårare att avboka ett träningspass om du vet att det förmodligen kommer drabba även din vän. Jag vågar påstå att sannolikheten är betydligt större att du kommer röra på dig mer om du ser till att boka in några pass i veckan med en vän. Känner du ingen som tränar på samma gym eller gillar att hänga på gymmet eller i löparspåret så sök upp en grupp. Idag tänker jag personligen testa på en ny sak, nämligen att haka på ett gäng tjejer som springer trail i skogen. Anmälan är gjord och att avboka det här passet finns inte på kartan…

Dubbel glädje

Så se nu till att slå två flugor i en smäll, ut och spring eller promenera med dina vänner- garanterat dubbel glädje efter att passet är gjort!!!

Kram Sara

Tack vare vår enkla webbtjänst kunde Sofia Ider sluta jojobanta. Med rätt verktyg blir det enkelt och roligt att nå sina mål!

Så här gjorde vi!

Nå dina viktmål med Hälsoboosten – börja direkt här!

Gå ner i vikt med hjälp av vår populära webbtjänst! Vi garanterar resultat annars får du pengarna tillbaks!

Läs mer här!

Dela
Tweeta
Maila
Kommentera

Annons

 


Laddar