Annons
Annons

Kanelbullensdag visar på vilken personlighetstyp du är


Antar att ingen har missat att det igår var kanelbullens dag. Vilken typ av bulle du valde skulle jag vilja påstå säger en hel del om din personlighet. Ska förklara lite mer om hur jag tänker så kan du se om du håller med 🙂

Annons

 

  • Vanlig traditionell köpebulle. Du är en person som tycker det är toppen med en dag som legitimerar och ger dig rätten att äta sötsaker. Inte så noga med vilken bulle, bara man får en bulle eller varför inte två ?

 

  • Hembakad bulle. Du är en person som håller på traditionerna. Helst av allt äter du din kanelbulle lite ljummen med ett glas mjölk till. Kanelbulledoft ger dig härliga barndomsminnen och du har planerat inför Kanelbullensdag i flera veckor.

 

  • Rawfood bulle. Du är nytänkande och noga med att följa med i olika trender. Du äter inte vad som helst och kan åka rätt långt för att få tag i rätt typ av rawfoodbulle, eventuellt bakar du egna. Helt säkert kommer du lägga upp en bild av din bulle på Instagram.

 

  • Ingen bulle alls. Du är helt obrydd vid denna typ av jippon. Du vill inte styras, vill du käka kanelbullar så gör du det när helst du vill, inte för att det är en specifik dag. Du tycker det hela är rätt så löjligt.

 

Vem av dessa är du? Stämmer min fördomsprofil tycker du?

Kram
Louise

 

 

Dela
Tweeta
Maila
Kommentera

Annons

 


Laddar