Annons
MENY
 • Ämnen
 • Om
 • Välkommen till Hälsoboostbloggen! En skön och färgsprakande mix av läsning för dig som vill bli sund, strålande och stark. Sara Brodén och Louise Andersson har tillsammans en unik kombination och erfarenhet som garanterat kommer inspirera och motivera dig till att leva ett mer hälsosamt liv. Louise är personlig tränare, kostrådgivare och forskare som älskar styrketräning och att hjälpa andra att nå sina mål. Sara är fotograf och hälsoinspiratör som älskar träning i olika former och att motivera andra. För frågor om samarbeten, maila: [email protected]

  Annons

  Julklappstips

  1 december 2016

  julklappstips-1080x675

  Första december idag, nedräkningen till julafton har börjat på allvar.

  För många börjar tankarna snurra om julklappsinköp och vad man ska ge bort…?
  Vad kan då vara bättre än att ge sig själv eller någon du bryr dig om en hälsosam start på det nya året. Vårt julerbjudande innebär att man blir medlem i Hälsoboosten i 3 månader och får totalt 7 olika styrketräningsprogram och hjälp med ett kostupplägg som du kan implementera i din vardag. Vi ger dig konkreta tips och peppar dig genom vår slutna facebookgrupp. Ditt mål sätter grunden och det kan se väldigt olika ut från person till person. Kanske vill du bygga muskler, gå ner i vikt, bli snabbare, sova bättre, bli gladare och känna dig mer hälsosam? Vi garanterar både resultat och att du får flera olika hälsofördelar om du följer Hälsoboostens program.

  Annons

  Tränar du redan idag men enbart behöver hjälp med kosten, då går det lika bra att haka på. I vår träningsdagbok kan du registrera övriga pass och lägga fokus på kosten.

  Dela
  Tweeta
  Maila
  Kommentera
  artiklar | recept

  Hälsoverktyg
  Stressa mindre
  Kaloritabell
  Motionstabell
  Räkna ut ditt BMI
  Räkna ut ditt kaloribehov
  Räkna ut din midja / höftkvot
  Ner i vikt - tjänster
  Onlinekurser för nya vanor
  Veckans meny
  Nyhetsbrev

  Laddar