Annons
Annons

”Jag tycker om konceptet att allt är tillåtet men inte alltid. Inget är förbjudet!”


När jag blev utsedd till att bli Hälsoboosten Ambassadör var det precis vad jag behövde. Jag fick barn 12 månader tidigare och 12 månader av föräldraledighet i kombination med dålig kost och snabba kolhydrater så hade min kropp förändrats mer än vad graviditeten orsakat. 

Jag som syr och stickar mycket av mina kläder är väldigt medveten om mina mått och kroppens förändring. Att se att jag inte kunde bära mina fina klänningar längre var jättetråkigt.

Annons

Min kropp hade dessutom slitits ut av att bära på en ettåring och jag behövde bli stark för att fortsätta orka bära mitt växande barn.

Träningspassen är varierade och det passar in i en stressad vardag eftersom det tar väldigt lite tid i anspråk. Jag har haft svårt att komma iväg till ett gym men det fungerar perfekt att sätta upp mitt lilla hemmagym i köket och träna när min dotter sover. Passen är utmanade och ger otroligt snabba resultat och jag fick öka och öka vikterna på hantlarna.

Kosten har varit svårast. Bristen på tid har komplicerat det men med rutiner och planering så går det av bara farten. Jag tycker om konceptet att allt är tillåtet men inte alltid. Inget är förbjudet!

Louise och Sara har varit ett fantastisk stöd och peppat när man trott att man hade tappat motivationen helt. Utan er hade jag aldrig klarat det!

Nu efter mina 3 månader är jag jättenöjd med mina resultat och trots vissa svackor så är det lätt att hitta tillbaka igen. Jag har blivit starkare, lättare och fått betydligt bättre kondition. Jag rekommenderar varmt Hälsoboostens Start+Power program!

/Maria Magnusson

 

Vill du också göra en egen hälsoresa med Hälsoboosten?

Nå dina viktmål med Hälsoboosten – börja direkt här!

Just nu får du mer än 50% på Hälsoboosten START  för Måbras läsare med rabattkoden BOOSTYOURSELF

 

 

 

Dela
Tweeta
Maila
Kommentera

Annons

 


Laddar