Annons
Annons

Jag har hittat ett hållbart sätt att leva för hela familjen och jag pendlar inte längre i vikt


Läs och inspireras av vår ambassadör Nina som förändrat sitt synsätt på hälsa!

nina

”Bonus att även min man har gått ner i vikt”

Att jag påbörjat denna resan, satt ut mitt mål, det är inte främst för min egen del. Jag har länge känt att jag vill ändra kostvanorna för min familj, för mina barn. Både jag och sambon pendlade i vikt innan. Vi räknade kalorier men tröttnade på att plocka fram vågen, dessutom gillade vi inte hur det såg ut inför barnen. När jag började som ambassadör för Hälsoboosten lovade jag sambon att det inte skulle påverka allt runtomkring för mycket, det var bara mig det handlade om till en början med minimala ändringar för familjen. Men den inställningen har ändrats! Jag gör detta för livet och hela familjen tillsammans nu! Jag har lärt mig hur jag ska äta för att må bra och för att slippa det konstanta sötsuget jag tidigare inte kunde kontrollera. Dessutom har min sambo kommit ner på en vikt han inte ens var nere på när vi träffades för 8 år sedan! Det är en bonus kan man säga 😉 Så vi fortsätter, tillsammans, på denna resa för att bli vårt bästa oss! ❤

/Nina Kjellberg

nina4

Efter att ha startat flera hundra medlemmar med Hälsoboostens kost och träningstjänst så vet vi att hälsovinsterna är många- du mår bättre, går ned i vikt och blir starkare!

Här har ni anledningen till att våra medlemmar får resultat och väljer Hälsoboosten:

  • Enkelhet. Du får träningsprogram som du kan utföra hemma eller göra på gymmet med enbart din kroppsvikt och hantlar.
  • Träning online. Du loggar din träning direkt i mobilen, plattan eller datorn och kan på ett smidigt sätt se vilka övningar du ska utföra samt registrera dina utförda pass. Träningsdagboken är även perfekt för att följa din styrkeutveckling då varenda övning och prestation sparas.
  • Kost. Du får äta allt men inte jämt. Vi lär dig hur enkelt du kan få resultat genom att satsa på rena råvaror och bygga varje måltid enligt en viss princip. Vi ger dig recept, inköpslistor och massor av kunskap runt kosten. Du behöver inte väga, räkna eller utesluta varken kolhydrater eller fett.
  • Långsiktighet. Vi förespråkar en kosthållning med ”riktig mat” som går att leva med livet ut och som alla i familjen kan äta. Det här är ingen krånglig diet som innebär att du ska ändra på allt och leva på pulver, drycker eller juicer.
  • Vikt. Har du en övervikt så kommer du tappa dessa kilon i en stadig takt. Du går inte bara ner i vikt utan du blir starkare och tightare i kroppen och får samtidigt bättre sömn, piggare kropp och bättre självförtroende.
  • Muskler. Är ditt mål att öka i vikt och få mer muskler så har vi redskapen för dig.
  • Vetenskaplig grund. Hälsoboostens tjänst är framtagen av utbildad kostrådgivare, personlig tränare och forskare med specialområdet kost.

Sugen på att göra samma resa som Nina? KLICKA på den länkade bilden nedan

Annons

knapp4

Dela
Tweeta
Maila
Kommentera

Annons

 


Laddar