Annons
Annons

Ingen mera söndagsångest


I mer eller mindre hela mitt vuxna liv har jag lidit av söndagsångest, ni vet den där känslan av ångest i magen som kommer krypandes vid söndag lunch. För ett tag sen slog det mig att jag faktiskt inte har någon söndagsångest längre. 

Annons

Det är så fantastiskt att slippa den känslan. Anledningen till detta tror jag är för att jag nu har ett jobb som jag verkligen trivs med till 100%, samt att jag omgett mig med fantastiska människor som ger mig mycket glädje och energi. Numera brukar jag jobba en stund på söndagar för att det är skönt att starta veckan lite tidigare och redan vara igång med veckan när måndagsmorgonen kommer, tror att även detta bidrar till att min söndagsångest är borta. På söndags kvällen brukar jag “feedbacka” på kundernas träning. Det är ett sant nöje att få följa deras utveckling, glädjas åt deras resultat och se hur de blir starkare och mer uthålliga.

En kund berättade för mig i veckan om hur hon nyligen orkat hjälpa sin man att bära ut en trasig torktumlare ifrån huset, något som tidigare inte varit möjligt då hon inte haft den styrkan. Gissa om hennes man blev lite förvånad när hon sa att hon visst kan och orkar :-). Sådana berättelser bli jag lite rörd av för ett av mina huvudfocus är att mina kunder ska bli funktionellt starka och klara av allt de vill i sin vardag. För mig är detta mycket viktigare än att bygga estetiskt vackra kroppar (även om det brukar komma av sig själv när man blir starkare;)).

Prio ett är en stark och fungerande kropp!

Kram Louise

Dela
Tweeta
Maila
Kommentera

Annons

 


Laddar