Annons
Annons

Hiss eller diss? Vi smakar proteinglass och lightglass


Vad kan vara bättre än att ”kalasa” på kontoret med ett glasstest :o) I veckan bestämde jag och Louise oss för att köpa hem några olika glassar av varierande märke och innehåll. Vi satsade på två paket som marknadsför sig som proteinglassar, en mjölkfri glass, en lightglass, en sorbet samt en lite lyxigare gräddglass. Vi blev både glatt överraskade men även chockade över att en av glassarna kan säljas över huvud taget…OMG vilken flopp.

Annons

På senare tid så har olika glassmärken som marknadsför sig som proteinglass fullkomligt exploderat i butikerna. Vi hade inte testat dessa tidigare och var lite extra nyfikna på hur de faktiskt smakade, så vi gick med öppna sinnen in för att provsmaka samt jämföra dem med lite olika varianter. Tyvärr lyckades vi inte få tag i Lohilos proteinglass som vi hört att många gillar…får bli ett separat inlägg om den senare…

Såhär tyckte vi.

Anmärkningsvärt är att lightglassen från Alvesta Glass smakade riktigt illa. Vi slängde paketen och bestämde oss för att aldrig mer stoppa en lightglass av samma märke i vår munnar. Däremot kan vi tänka oss att köpa hem Propuds chokladglass igen. Ett råd är dock att låta den stå framme ett bra tag innan den ska ätas då den är omöjligt att ta utav innan den tinat lite grann. Har du testat någon av proteinglassarna och har du kanske några tips på andra märken?

För övrigt så kan vi konstatera att Häagen-Dazs kan det här med glass och var total njutning. Så vill man unna sig 100% njutning till speciella tillfällen är den garanterat ett väldigt bra val. Vår andra favorit var sorbetglassen som både är fräsch och smakade toppen.

Vill du göra en riktigt god glass själv utan varken färgämnen, socker eller andra tillsatser så skulle vi definitivt rekommendera dessa 

Ha en skön dag och njut av solen som förhoppningsvis lyser lite extra på dig dag!

Kram Sara

 

Nå dina viktmål med Hälsoboosten – börja direkt här!

Just nu får du mer än 50% på Hälsoboosten START  för Måbras läsare med rabattkoden BOOSTYOURSELF

 

Dela
Tweeta
Maila
Kommentera

Annons

 


Laddar