Annons
Annons

En hälsosam semester del 4- sommarträningsprogram


I fjärde och sista delen i bloggserien ”En hälsosam semester”  bjuder jag er på ett av mina favorit sommarträningsprogram som tar ca 30 min och tränar igenom hela kroppen. På sommaren när jag har semester så är det inte alltid jag har närheten till ett gym eller hantlar, då tar jag istället med mig mitt TRX-band. Med TRX-bandet kan jag, med hjälp av min kroppsvikt, utföra de flesta styrkeövningarna som jag kör på gymmet. Man kan fästa bandet i en krok i taket, över en dörr eller ute i ett träd, supersmidigt då man alltid kan ta det med och träna vart man än är.

Programmet nedan består av så kallade triset. Ett triset är tre efter varandra följande övningar utan paus emellan. Kör 12 repetition x 3 set.

Annons

Kör 12 st Squat row,  12st Biceps curls och 12 st Triceps press utan vila emellan. När alla dessa tre är genomförda vilar du 60 sek och upprepar de tre övningarna ytterligare två set. Därefter är det dags för andra triset och därefter tredje. Titta gärna på videon nedan för att se tekniken.

Första triset
TRX Squat Row
TRX Biceps Curl
TRX Triceps Press
Andra Triset
TRX Lunge/utfall (kör 12st/ben)
TRX Chest Press
TRX Power Pull (kör 12st/sida)
Tredje triset
TRX Squat 1 ben (kör 12st/ben)
TRX Plank (kör 45-60sek)
TRX Medium Row

Klicka här för att se videon

Nyfiken på mina tankar kring hur man kan tänka kring mat och träning på semestern kika på Del 1-3 av ”En hälsosam semester”

Del 1- tips kring kosten

Del 2- träning

Del 3- Picknic och strandmat

 

Nå dina viktmål med Hälsoboosten – börja direkt här!

Just nu får du mer än 50% på Hälsoboosten START  för Måbras läsare med rabattkoden BOOSTYOURSELF

 

 

Dela
Tweeta
Maila
Kommentera

Annons

 


Laddar