Annons
Annons

Hälsoboosten challenge- CORE!


Den 1 november drar vi på Hälsoboosten igång en riktigt rolig utmaning som vi kallar ”Hälsoboosten challenge- core”. För att delta i utmaningen och ge din mage lite extra kärlek i 30 dagar så gå med i vårt Facebookevent, länken hittar du här!

Sexpack och magkänsla

Under hela november kommer vi fokusera lite extra på allt som berör din mage på olika sätt. Vi kommer varken försöka sälja in något sexpack eller försöka locka till platt mage på kort tid. Vi vill istället boosta dig med roliga träningsprogram som garanterat kommer ge träningsvärk, en fastare mage och starkare bål. Förutom träningen så kommer vi blogga och skriva om allt från att lita på din magkänsla till det hälsosamma midjemåttet och bra mat för magen.

Vardagsstark

Vi hoppas du hakar på oss under hela november- den här utmaningen är för alla som vill bli vardagsstarka och unna sig några extra minuters träning varje vecka. Bjud gärna med dig en vän och se om ni fixar hela utmaningen… Träningsprogrammet hittar ni redan nu i eventet!

Annons

Kram Sara och Louise!

Gå med i Hälsoboosten

Ps. Vill du få en helhet med bra kost och träning rekommenderar vi att du går med i Hälsoboosten. Du får då en onlinetjänst fylld av recept, träningsprogram, träningsdagbok, inköpslista, kunskap och inspiration för att leva ett hälsosamt liv. Du får just nu 1 månad för 295 kr eller 12 månader för 695 kr. Klicka här eller på bilden för mer info!

Dela
Tweeta
Maila
Kommentera

Annons

 


Laddar