Annons
Annons

Hälsoboosten booty challenge


Den 1 mars drar vi på Hälsoboosten igång en ny rolig utmaning som vi kallar ”Hälsoboosten booty challenge”. För att delta i utmaningen och ge din bakdel lite extra kärlek i 30 dagar så gå med i vårt Facebookevent, länken hittar du här!

Under hela mars kommer vi fokusera lite extra på träning och övningar för rumpan. Vi kommer varken lova någon ”Beyonce-rumpa” eller försöka locka till fantastiska resultat på kort tid. Vi vill istället boosta dig med roliga träningsprogram som garanterat kommer ge dig träningsvärk, på sikt en fastare rumpa och starkare ben.

Vardagsstark

Vi hoppas du hakar på oss under hela mars- den här utmaningen är för alla som vill bli vardagsstarka och unna sig några extra minuters ”booty pump” varje vecka. Bjud gärna med dig en vän och se om ni fixar hela utmaningen… Träningsprogrammet hittar ni här nedan samt i eventet!

Annons

Kram Sara och Louise!

Gå med i Hälsoboosten

Ps. Vill du få en helhet med bra kost och träning rekommenderar vi att du går med i Hälsoboosten. Du får då en onlinetjänst fylld av recept, träningsprogram, träningsdagbok, inköpslista, kunskap och inspiration för att leva ett hälsosamt liv. Välj mellan 1 månad för 595 kr eller hela 12 månader för endast 995 kr. Klicka här eller på bilden för mer info!

Dela
Tweeta
Maila
Kommentera

Annons

 


Laddar