Annons
MENY
 • Ämnen
 • Om
 • Välkommen till Hälsoboostbloggen! En skön och färgsprakande mix av läsning för dig som vill bli sund, strålande och stark. Sara Brodén och Louise Andersson har tillsammans en unik kombination och erfarenhet som garanterat kommer inspirera och motivera dig till att leva ett mer hälsosamt liv. Louise är personlig tränare, kostrådgivare och forskare som älskar styrketräning och att hjälpa andra att nå sina mål. Sara är fotograf och hälsoinspiratör som älskar träning i olika former och att motivera andra. För frågor om samarbeten, maila: [email protected]

  Annons

  Gott Nytt År

  31 december 2016

  Vi skålar och blickar bakåt och är så förbannat glada (ursäkta språket). Att få inspirera, peppa och hjälpa våra läsare och medlemmar är så fantastiskt roligt. För vår egna personliga del betyder det att vi får möjligheten att arbeta med det vi älskar allra mest. Men som alltid, utan er hade det inte varit möjligt. Ni är fantastiska och så superdupergrymma!
  _DSC0930
  Vi hoppas att 2017 blir ett bra år, vi ser väldigt mycket fram emot vårt nya samarbete med MåBra som precis bara börjat.
  TACK TACK TACK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  Annons

  _DSC0929
  Kramar Sara och Louise

  www.halsoboosten.se

  Dela
  Tweeta
  Maila
  Kommentera
  artiklar | recept

  Hälsoverktyg
  Stressa mindre
  Kaloritabell
  Motionstabell
  Räkna ut ditt BMI
  Räkna ut ditt kaloribehov
  Räkna ut din midja / höftkvot
  Ner i vikt - tjänster
  Onlinekurser för nya vanor
  Veckans meny
  Nyhetsbrev

  Laddar