Annons
Annons

Frukostdröm och föreläsning om motgångar och motivation


För mig är frihet, variation och miljöombyte väldigt starkt förknippat med inspiration och skapande. När jag ska skriva texter, kläcka nya idéer eller som nu skriva klart mitt föreläsningsmaterial så tar jag med mig datorn och sätter mig på ett mysigt café och jobbar. 

Annons

Jag är väldigt glad att vårt lilla Kungsbacka nu fått en ny liten pärla när det gäller smarrig fika, goda frukostar och fräscha luncher. Deli Essence Café Helt vegetariskt meny men många godsaker som var svåra att hålla tassarna borta ifrån. Den här gången höll jag dock mig till frukostmenyn som inte gjorde mig besviken. Kolla gärna in deras instagram för inspiration och massa gott!

På bilden ser ni en gudomlig acai bowl fylld med färsk frukt, nötter och fröer. Till det åt jag en avokadomacka på surdegsbröd med blåbär, gröna blad och färskost samt en färskpressad juice och nybryggt kaffe.

Föreläsning om motgångar och motivation

Om ett par veckor är det dags för mig att föreläsa på två olika platser och företag. Jag kommer berätta om min resa och hur jag behåller motivation och samlar kraft trots den kris vi går igenom. Min dotter är allvarligt sjuk i cancer och har för tredje gången fått återfall i sin hjärntumör. Dessvärre är detta en kamp som vi inte ser något slut på som i värsta fall kommer pågå under hela hennes uppväxt. Jag jobbar idag med min dröm men i kulissen pågår en mardröm- jag hoppas kunna motivera och hjälpa andra att hitta kraft och verktyg för att ta sig igenom tuffa motgångar i livet. Ingen vet vad som händer imorgon, men vi kan påverka mer än vad vi många gånger tro genom aktiva val varje dag.

Om du skulle vilja att jag föreläser på ditt företag eller på något typ av event, tveka inte att hör av dig.

Varma hälsningar
Sara

 

Dela
Tweeta
Maila
Kommentera

Annons

 


Laddar