Annons
MENY
 • Ämnen
 • Om
 • Välkommen till Hälsoboostbloggen! En skön och färgsprakande mix av läsning för dig som vill bli sund, strålande och stark. Sara Brodén och Louise Andersson har tillsammans en unik kombination och erfarenhet som garanterat kommer inspirera och motivera dig till att leva ett mer hälsosamt liv. Louise är personlig tränare, kostrådgivare och forskare som älskar styrketräning och att hjälpa andra att nå sina mål. Sara är fotograf och hälsoinspiratör som älskar träning i olika former och att motivera andra. För frågor om samarbeten, maila: [email protected]

  Annons

  Första bloggmånaden på Må Bra!

  25 januari 2017

  blog

  Herre Jesus vad tiden har gått fort. Nu har vi bloggat i en månad på Må Bra och vi har haft en fantastisk start, bättre än vi någonsin kunnat önska oss. På Hälsoboostkontoret skrivs det blogginlägg, testlagas recept och plåtas träningsbilder i ett rasande tempo. Så mycket gott vi ätit och så fantastiskt roligt vi har haft det. Vi nyper oss i armen och konstaterar att vi har världens roligaste jobb.

  Annons

  Vi har publicerat i snitt ett inlägg om dagen och likaså en bild på instgram. Men misströsta inte om du missat några inlägg då vi här har listat våra 5 hetaste blogginlägg som just NI har gillat lite extra.

  Topp 5 mest lästa inlägg!

  1. Sockerfri månad
  2. Kämpa, cancer och livet
  3. Sockerfri fruktsorbet
  4. Helgfrukost med kesoplättar
  5. Sockerfri chokladmousse

  Ännu roligare är att fler och fler väljer att testa Hälsoboostens kost ock träningstjänst där vi ger dig verktygen och grunden för att bygga en stark kropp och få sundare matvanor.
  Kika gärna på de vanligaste frågorna som vi fått in om Hälsoboostens medlemskap.

  Nu önskar vi er en trevlig kväll och hoppas ni fortsätter inspireras av vår blogg!

  knapp4

  Dela
  Tweeta
  Maila
  Kommentera
  artiklar | recept

  Hälsoverktyg
  Stressa mindre
  Kaloritabell
  Motionstabell
  Räkna ut ditt BMI
  Räkna ut ditt kaloribehov
  Räkna ut din midja / höftkvot
  Ner i vikt - tjänster
  Onlinekurser för nya vanor
  Veckans meny
  Nyhetsbrev

  Laddar