Annons
Annons

Följ vår nya Hälsoboost-ambassadör!


Tusen tack alla ni som skickat in era ansökningar om att få bli Hälsoboostens ambassadör. Riktigt kul att vi har så många sökande som är sugna på att kicka igång en hälsosammare livsstil. Den här omgången börjar vi med att gratulera Charlotte Jörgenson som är vår första ambassadör.

Annons

-Jag är 25 år och jag vill verkligen utvecklas inom hälsa och träning, men också som människa inför mitt framtida liv. Jag ska fungera ett långt liv och då behöver jag utvecklas i träning och kost. 

 Jag har tidigare tränat några gruppass och promenerat med hunden, men nu är det dags att verkligen kicka igång. Jag är så peppad och motiverad till att börja, men samtidigt behöver jag någon som vet hur jag ska göra det både med träning och kost. Jag ser det som ett stort privilegium att få vara ambassadör för Hälsoboosten och peppa andra att börja och samtidigt känna sig starka i sig själva.

Följ mig gärna på mitt instagramkonto: @underbartanke

Under veckan kommer vi avslöja fler namn…håll utkik och glöm inte att peppa och heja på våra ambassadörer under sin resa <3

Kram Sara och Louise
knapp4

Dela
Tweeta
Maila
Kommentera

Annons


Laddar