Annons
Annons

Ett år som Hälsoboostare- jag har fått plattare mage och kan göra både chins och pull-ups nu


 

Så har det gått ett helt år sedan jag kickade igång resten av mitt liv med Hälsoboosten.

Under de första 3 månaderna  som ambassadör blev det 2-3 mellanmål  per dag (oftast kvarg med bär, ägg med frukt eller Kesobulle) en självklarhet. Pasta och vitt ris byttes mot Bönpasta, Mathavre och mkt grova grönsaker. Nu är det vardag, en självklarhet att göra bra val. Kvargsås ny favorit som funkar till allt. 100% njutning är då inga problem att unna sig ibland! Målet innan var att prioritera träningen och komma i form. Snittet på hela året har varit drygt 4 (totalt 224!)  träningspass i veckan! Först mest styrketräning men nu blandat med löpning golf och lite yoga. Vilket är nästan dubbelt så många pass mot året innan och visst har jag blivit starkare. Har sprungit mitt livs första mil-lopp och anmält mig till Göteborgsvarvet 2018… Ett annat mål är att lära mig stå på händer. Det bästa är att jag känner mig stark och pigg, och har inte haft ens en liten förkylning på hela året! Tack Louise och Sara för ny kunskap, pepp och bra verktyg.

Annons

/Frida Wilhelmsson

 

Sugen på att göra samma resa som Frida?  Använder du rabattkoden BOOSTYOURSELF så får du just nu 12 månader för 695 :- (58:- per mån.) ERBJUDANDET gäller september ut!

Efter att ha startat flera hundra medlemmar med Hälsoboostens kost och träningstjänst så vet vi att hälsovinsterna är många- du mår bättre, går ned i vikt och blir starkare!

Här har ni anledningen till att våra medlemmar får resultat och väljer Hälsoboosten:

  • Enkelhet. Du får träningsprogram som du kan utföra hemma eller göra på gymmet med enbart din kroppsvikt och hantlar.
  • Träning online. Du loggar din träning direkt i mobilen, plattan eller datorn och kan på ett smidigt sätt se vilka övningar du ska utföra samt registrera dina utförda pass. Träningsdagboken är även perfekt för att följa din styrkeutveckling då varenda övning och prestation sparas.
  • Kost. Du får äta allt men inte jämt. Vi lär dig hur enkelt du kan få resultat genom att satsa på rena råvaror och bygga varje måltid enligt en viss princip. Vi ger dig recept, inköpslistor och massor av kunskap runt kosten. Du behöver inte väga, räkna eller utesluta varken kolhydrater eller fett.
  • Långsiktighet. Vi förespråkar en kosthållning med ”riktig mat” som går att leva med livet ut och som alla i familjen kan äta. Det här är ingen krånglig diet som innebär att du ska ändra på allt och leva på pulver, drycker eller juicer.
  • Vikt. Har du en övervikt så kommer du tappa dessa kilon i en stadig takt. Du går inte bara ner i vikt utan du blir starkare och tightare i kroppen och får samtidigt bättre sömn, piggare kropp och bättre självförtroende.
  • Muskler. Är ditt mål att öka i vikt och få mer muskler så har vi redskapen för dig.
  • Vetenskaplig grund. Hälsoboostens tjänst är framtagen av utbildad kostrådgivare, personlig tränare och forskare med specialområdet kost.

 

Dela
Tweeta
Maila
Kommentera

Annons

 


Laddar