Annons
Annons

En gång Hälsoboostare , alltid Hälsoboostare!


Min resa med HÄLSOBOOSTEN.

Sommaren 2016 gick jag med i Hälsoboosten, jag gick igenom deras program START och POWER i totalt 12 veckor.

Under denna tid gjorde jag fantastiska resultat dels fick jag kroppen mer dit jag ville men framförallt så ändras mitt psyke och min mentala inställning till kost, kroppen och träning. Jag fick en fin relation (om än bara genom socialamedier) med Louise och Sara, och på något vis känns det som att de är gamla vänner till mig. Detta inger stort förtroende men också en möjlighet för mig att verkligen vara personlig, har aldrig känt att jag behövt hålla upp en fasad.

Annons

Efter mina 12 veckor kändes det som en självklarhet att fortsätta, kändes verkligen som jag hade lyckats med den livsstilsförändring jag så länge velat få igenom. Sen hände något….. jag åkte 2½ vecka till Thailand med familj och släkt, när man inte själv kan styra sin mat och dyligt så släppte jag sakta mina rutiner…. Mellanmålen försvann kolhydrater ändrades och jag tänkte”-fine Thailand kanske blir en gång i livet då kan jag njuta av det som finns. Tar tag i det igen när jag kommer hem.”

När vi kom hem var det advent och några stressiga veckor mot jul, dessutom inträffade dödsfall i familjen och jag var dunderförkyld och kunde inte träna. Det var synd om mig och vem orkar då upprätthålla sitt ”nyttiga liv”…

Tror det var några dagar innan jul som jag ”vaknade upp” och insåg vad som var på väg att hända. Jag var grinig, stressad, upplevde träningen som ett måste och jag var självdestruktiv i mitt ätbeteende. Bestämde mig då att efter jul är det dags ( ni känner kanske igen det… inte idag men då‼) Fast denna gången blev det så .

Den 25 December planerades mellandagarnas träning, jag förberedde matlådor och skrev matlista. Hittade rutiner i mellanmål och bättre matval som fick mig att välja bort godis och andra onyttigheter. Jag praktiserade åter all kunskap som Hälsoboostens 12 veckor gett och det tog inte många dagar förrän jag åter insåg vad deras tänk med mat och träning verkligen gör med mig. Återigen så blir vardagen enklare, jag vet vad som är bra och det behöver varken mätas, registreras eller bokföras. Sköter jag mig så som jag vill och vet att jag kan så samarbetar min kropp med mig och min hjärna mår bra!

Är så tacksam för all kunskap Hälsoboosten gett och att jag tack vare den på egen hand klarade att ta mig upp igen! Kontakten med Louise och Sara kommer jag hålla vid liv för trots min kunskap finns de då där i mitt bakhuvud och driver mig framåt!

Sofia Ider – En gång hälsoboostare , alltid hälsoboostare!

knapp4

Dela
Tweeta
Maila
Kommentera

Annons

 


Laddar