Annons
Annons

Dricker jag tillräckligt med vatten?


Törst är en av våra starkaste drifter. Har vi fri tillgång till vatten så dricker vi så ofta som vi behöver. Det är bra att lita på törstsignalen den hjälper oss med regleringen av vår vätskebalans.

Du kan vara lugn så länge du inte känner slöhet, kissar väldigt mörkgult och illaluktande, eller att du har mycket huvudvärk då lider du inte av vätskebrist.

Annons

När det kommer till vätska så är lagom något vi bör eftersträva. Dricker vi för mycket finns en risk att vi blir vattenförgiftade och dricker vi för lite ökar risken för uttorkning, därför är lagom något att eftersträva.

Vätska får vi förutom i det vi dricker även i oss via det vi äter. Bär, frukt och grönsaker och en hel del andra livsmedel innehåller vätska.

Hur mycket vi bör dricka när vi tränar beror på temperatur, hur mycket kläder vi har på oss, typ av aktivitet och vindens avkylande effekt (om man tränar utomhus). Men även här räcker det att lyssna på törstsignalen.

Kram Louise

Tack vare vår enkla webbtjänst kunde Sofia Ider sluta jojobanta. Med rätt verktyg blir det enkelt och roligt att nå sina mål!

Så här gjorde vi!

Nå dina viktmål med Hälsoboosten – börja direkt här!

Gå ner i vikt med hjälp av vår populära webbtjänst! Vi garanterar resultat annars får du pengarna tillbaks!

Läs mer här!

 

 

Dela
Tweeta
Maila
Kommentera

Annons

 


Laddar