Annons
Annons

Dessa 7 matvarorna är basen i mina frukostar


Med dessa 7 matvarorna kan jag äta flera olika och varierande frukostar som jag aldrig tröttnar på. Med en nypa salt och lite vaniljpulver  så är jag 100% nöjd alla dagar i veckan. 

Det viktigaste för mig är att min frukost mättar bra, ger mig ordentligt med protein och innehåller kolhydrater, bra fetter och vitaminer. Självklart varierar jag hallonen med blåbär eller kanske någon frukt, men basen är verkligen densamma. Skulle även vilja påstå att alla mina mellanmål även täcks in i den här listan.

7 matvaror som är basen i mina frukostar och mellanmål:

  1. Kvarg
  2. Hallon
  3. Ägg
  4. 10% ost
  5. Havregryn
  6. Nötter
  7. Lättmjölk

Visst är det skönt när man slipper krångla till det? Vad består din bas utav till dina frukostar och mellanmål?

Annons

Kram Sara

Dela
Tweeta
Maila
Kommentera

Annons

 


Laddar