Annons
Annons

Coreboosten


Att ha en stark core/bål gör att du kan slippa framtida ryggproblem och värk i axlar och nacke. Detta programmet tar bara 15 minuter och ger dig en rejäl genomkörare för både mage och rygg. Du genomför alla fyra övningarna så många gånger du hinner på dessa 15 minuter.  Kör hårt och ge järnet!

Annons

 

Plankrodd med hantlar 10 st (5 st/sida)

Stå i plankan, antingen på knä eller på fötterna. Spänn magmusklerna och aktivera skulderbladen. Lyft en arm och för handen mot midjan och armbågen uppåt. Återgå till plankan och lyft andra armen och gör rodd. Försök att hålla höften så rak som möjligt så du roterar så lite som möjligt. Är det för tungt med hantlar kan du köra utan och bara lyfta armen.

Sittande rotation med hantel 20 st (10st/sida)

Sitt med böjda höfter och knän och med en hantel i båda händer framför dig. Luta överkroppen lite bakåt och lyft upp fötterna Rotera överkroppen sakta mot varannan sida.

Kettlebell swing 20 st

Ställ dig ganska brett mellan fötterna. Pendla bak kettlebellen mellan benen.
Ställ dig upp i en stark och explosiv rörelse. Projicera kraften i kettlebellen framåt, så att när den tappar sin fart är den i ögonhöjd framför dig.

Plankan 30 sekunder

Stå på armbågar och tår (eller knä). Lyft höften ifrån marken genom att spänna rygg och mage. Stabilisera kroppen i denna ställningen.

Kram
Louise

 

 

 

Dela
Tweeta
Maila
Kommentera

Annons

 


Laddar