Annons
MENY
 • Ämnen
 • Om
 • Välkommen till Hälsoboostbloggen! En skön och färgsprakande mix av läsning för dig som vill bli sund, strålande och stark. Sara Brodén och Louise Andersson har tillsammans en unik kombination och erfarenhet som garanterat kommer inspirera och motivera dig till att leva ett mer hälsosamt liv. Louise är personlig tränare, kostrådgivare och forskare som älskar styrketräning och att hjälpa andra att nå sina mål. Sara är fotograf och hälsoinspiratör som älskar träning i olika former och att motivera andra. För frågor om samarbeten, maila: [email protected]

  Annons

  Check på dagens träning

  2 februari 2017

  Hallå där!
  Hoppas ni haft en finfin torsdag. I eftermiddags blev det ett svettigt kombipass för min del och jag kan nu checka av februaris första pass (vilodag igår). Först körde jag 6 km löpning utomhus i en kuperad slinga i skogen, sen ca 20 min ”löpstyrka”+ rörlighet- underbart!!! Riktigt kul att vi nu har ca 150 st personer som hakat på vår utmaning ”Träna 15 gånger i februari”. Än är det inte för sent att anmäla sig…läs mer om utmaningen här!

  Annons

  Idag invigde jag även mina snabba kompressionstights från BLACC. Liiiiite för kalla för att klara utomhustemperaturen just nu, men drog ett par andra över för att slippa frysa. Blir perfekt framåt våren eller som nu på gymmet.

  saragym

  För ca 1,5 månad sen började jag springa med en löparklocka. Vilket lyft från att enbart haft mobilen tidigare…men då är jag också en tekniknörd som gillar alla funktioner och knappar som finns, ha ha. Massor av roliga funktioner och diagram man kan nörda in sig på. Kul att jämföra två rundor och se allt från hastighet till löpdynamik och puls mm. För er som är nyfikna på klockan som jag pratar om så heter den Garmin Forerunner 235.

  Här nedan ser ni en av alla de översiktsbilder som man snabbt kan plocka fram efter ett pass.
  runda

  Kram Sara

  knapp4

  Dela
  Tweeta
  Maila
  Kommentera
  artiklar | recept

  Hälsoverktyg
  Stressa mindre
  Kaloritabell
  Motionstabell
  Räkna ut ditt BMI
  Räkna ut ditt kaloribehov
  Räkna ut din midja / höftkvot
  Ner i vikt - tjänster
  Onlinekurser för nya vanor
  Veckans meny
  Nyhetsbrev

  Laddar