Annons
Annons

Check på dagens träning


Hallå där!
Hoppas ni haft en finfin torsdag. I eftermiddags blev det ett svettigt kombipass för min del och jag kan nu checka av februaris första pass (vilodag igår). Först körde jag 6 km löpning utomhus i en kuperad slinga i skogen, sen ca 20 min ”löpstyrka”+ rörlighet- underbart!!! Riktigt kul att vi nu har ca 150 st personer som hakat på vår utmaning ”Träna 15 gånger i februari”. Än är det inte för sent att anmäla sig…läs mer om utmaningen här!

Annons

Idag invigde jag även mina snabba kompressionstights från BLACC. Liiiiite för kalla för att klara utomhustemperaturen just nu, men drog ett par andra över för att slippa frysa. Blir perfekt framåt våren eller som nu på gymmet.

saragym

För ca 1,5 månad sen började jag springa med en löparklocka. Vilket lyft från att enbart haft mobilen tidigare…men då är jag också en tekniknörd som gillar alla funktioner och knappar som finns, ha ha. Massor av roliga funktioner och diagram man kan nörda in sig på. Kul att jämföra två rundor och se allt från hastighet till löpdynamik och puls mm. För er som är nyfikna på klockan som jag pratar om så heter den Garmin Forerunner 235.

Här nedan ser ni en av alla de översiktsbilder som man snabbt kan plocka fram efter ett pass.
runda

Kram Sara

knapp4

Dela
Tweeta
Maila
Kommentera

Annons

 


Laddar