Annons
Annons

Börja dagen starkt med lättlagad proteingröt


Att havregrynsgröt är ett bra sätt att starta dagen på har nog inte undgått speciellt många, lägger man till lite bär och ägg så är det få frukostar som slår den kombinationen.

Nu är det tyvärr så att jag trots att jag vet detta inte under några omständigheter kan förmå mig att äta havregrynsgröt. Tycker det smakar metall och är riktigt äckligt (om man nu får lov att kalla mat äcklig). Tro mig jag har försökt på alla sätt och vis. Testat både på klassiskt vis, overnight oat, med banan och kanel i- testat allt. Det går bara inte. Men nu har jag hittat ett riktigt bra grötalternativ som till och med jag gillar 🙂

Recept:

  • 2 ägg
  • 1 dl lättmjölk
  • 0,5 banan
  • 1 msk mandelmjöl
  • Vaniljpulver
  • Kanel

Mixa alla ingredienser och värm på svag värme tills den är lagom tjock.

Annons

Gillar du havregrynsgröt eller är du som mig?

 

Kram Louise

 

Dela
Tweeta
Maila
1 kommentar

Annons

 


Laddar