Annons
Annons

Boka nu och få 500 kr rabatt och lyxig goodiebag


Platserna går åt som smör- Skynda dig att boka årets skönaste träningsresa till Kroatien med oss på Hälsoboosten. Bokar du din plats innan lördag den 10/2 så får du en lyxig goodiebag till ett värde av mer än 2000 kronor samt 500 kronor rabatt på resan.

Annons

Vi har skapat en resa och innehåll som uppfyller alla de kriterier som vi själva tycker är viktigt på en träningsresa, helt enkelt en drömresa…Följer du med på resan så kan du förvänta dig en fullsmockad vecka med varierad träning, massor av sol, bad, roliga aktiviteter, utmaningar, föreläsningar, morgonpromenader i soluppgången, god nyttig mat, workshops och tid för vila och återhämtning. På Ön Hvar och ”Lost Villa” råder lugnet och du kan helt fokusera på dig själv, din hälsa och din träning.

Stort utbud av pass och träningsprogram

Träningspassen kommer vara varierande; vi erbjuder allt från svettiga kondition och styrkepass med kroppsvikt, gympass i det stora utegymmet på klipporna, löpteknik, traillöpning, morgonpromenader, rörlighetsträning, styrkeworkshops och mycket mera…Programmet blir ett smörgåsbord där varje person väljer vilka aktiviteter man vill delta på. Allt är valfritt och man kan när som helst välja sol och bad om man föredrar avkoppling. Här nedan ser ni ett preliminärt schema:

Träna med en fantastisk utsikt över havet

I anslutning till Lost Villa ligger det stora utomhusgymmet, hinderbanan och basketplanen. Den skyddade vackra viken bredvid villan erbjuder optimala förutsättningar för simträning i lugnt vatten. Här finns även den omtalade ”Killer Hill”, som är en galet brant backe för intervallträning. En rigg med 3 chinsräcken, repklättring (3m) och romerska ringar finns här också – allt med en fantastisk utsikt över havet. Precis vid stranden finns dessutom en stor gräsmatta på ungefär 400 kvadratmeter där vi kommer hålla flera gruppträningspass.

Utflykt till Hvar stad

Under veckan åker vi även på en utflykt till Hvar stad där det blir tid för shopping, äta glass, strosa runt i gamla stan och äta på restaurang. Vill man så erbjuder vi även ett träningspass på strandgymmet som en skön avslutning.

På kvällarna finns det även tid för mys under bar himmel på egna utomhusbion.

Maten på resan

Alla måltider ingår och har tagits fram i samråd med dietist. I vår egna strandbar serveras det smoothies, shakes och mellanmål för den som önskar fylla på med energi under dagen.

 

Kort fakta om resan:

Datum: 29 sep- 6 okt 2018

Målgrupp: Träningsentusiaster i alla åldrar

Boende: I dubbelrum i lägenhet

Flyg och transfer: ingår! (Obs pris beräknat på flyg från Göteborg)

Mat: Helpension inkl. dryck

Utflykt: Till Hvar stad inkl. måltid

Pris: 13 995 SEK  (boka tidigt rabatt – 500 kr)

Du betalar bara din anmälningsavgift nu på 2 000 SEK inom 7 dagar från bokningsdatum. 60 dagar innan avresa ska 20% av resan vara betald
och resterande slutbetalning skall tillhanda senast 14 dagar innan avresa.

Njut av fantastiska träningsmöjligheter, god mat, sol och värme och nya bekantskaper och kom hem med massor av ny träningsinspiration. Kan det bli så mycket bättre? Det tror inte vi! Häng på!

Hör av dig till oss om du vill veta mer eller boka en plats! [email protected]

Dela
Tweeta
Maila
Kommentera

Annons

 


Laddar