Annons
Annons

Bli starkare, snabbare, uthålligare och en skadefri löpare!Att hela tiden hålla sig uppdaterad, utvecklas och och fylla på med ny kunskap och inspiration i sitt arbete är något vi på Hälsoboosten ständigt strävar efter. Att kunna leverera professionella tjänster och hjälpa och motivera andra människor är något vi värdesätter enormt. För visst är det roligt att lära sig nya saker? 

Annons

I helgen ska jag och Louise unna oss själva något riktigt kul och inspirerande. Vi ska nämligen gå en en tvådagars utbildning och workshop med ”Born to run Scandinavia” BTR level 1 & 2. Vi var för ett par månader sen på en föreläsning om löpning, teknik och fötter där vi kom i kontakt med Born to run. Nu är det äntligen dags och vi är så laddade.

Att arbeta som löpcoach

Jag jobbar i dagsläget som löpcoach och träffar varje vecka personer med olika problem som har ont här och där samt vill utveckla sin löpning och få ett bättre löpsteg. Därför ska det bli sååå kul att få fördjupa sig i ämnet ännu mer och fylla på med färsk fakta och konkreta verktyg för att förbättra och arbeta med kroppens rörelsemönster.

Djupgående tester och analyser

Vi kommer bl.a. kolla på rörlighetsförmågan, rörelsemönster i gång, huk, statisk och dynamisk hållning samt göra en djupgående fotanalys för att mäta bland annat fotform, tryckfördelning och kraftöverföring. Dag två kommer fokuset ligga på att lära sig bemästra sin löpteknik, hur man återhämtar sig på bästa sätt samt hur man tränar för att öka sin fysiologiska kapacitet att springa snabbare och längre. Vi kommer jobba med övningar för att öka reaktionsförmågan, utveckla våra fjädrar samt prata mer om hur vi strukturerar vår träning för att optimera återhämtning och form.

Löpning ska vara naturligt och lätt

Efter workshoppen utlovas både bilder och mer information. Visst låter det spännande? För vem vill inte bli starkare, snabbare, uthålligare och en skadefri löpare?

Kram Sara

Dela
Tweeta
Maila
Kommentera

Annons

 


Laddar