Annons
Annons

Att jobba som bloggare och influenser


Vi får mycket frågor om hur en arbetsdag för oss kan se ut. Eftersom vi bloggar för MåBra och även driver våra egna företag som personlig tränare, löpcoach, kostrådgivare och fotograf så blir det en härlig mix av flera delar. Just idag kör vi ”bloggdag” tillsammans, supermysigt att slå sig ner med en kopp kaffe och te på ett café och samla inspiration, planera och skriva texter. Vi passar oftast på att lyxa till det lite extra med att äta en god frukost eller lunch samtidigt…varför välja när man kan förena både nytta med nöje :o). 

Annons

Självklart har vi även en massa administrativt och mindre roliga delar som måste göras. Dock har vi stor valfrihet att styra våra dagar och fokusera på det som just vi älskar och får energi av.

5 fördelar med att blogga och arbeta som influenser.

  1. Vi bloggar om det vi älskar, vi har omsatt våra intressen till arbete.
  2. Vi kan inspirera andra människor och får vara en del av många personers framgångsresor.
  3. Vi kan träna på arbetstid och styra våra arbetstider, extremt flexibla.
  4. Vi kan tacka Nej till jobb vi inte vill göra och aktivt söka uppdrag vi verkligen gillar att göra.
  5. Vi får ett stort kontaktnät och spridning på det vi gör tack vare bloggen.

Att älska sin vardag

Vi har båda gått från fasta anställningar till att kasta oss ut i det okända för att satsa på att driva eget. Vet ni vad, det har inte varit enkelt och den ekonomiska otryggheten är ibland väldigt stressande. När andra stämplar ut och tar 5 veckors semester står man själv kvar med ena benet i företaget och den andra nerstucken i sanden och försöka njuta av lite lediga dagar. Men oj vilken lycka att varje dag få gå till jobbet och må bra och älska sin vardag. We like!!!

Kram Sara, Louise och Chip

Dela
Tweeta
Maila
Kommentera

Annons

 


Laddar