Annons
Annons

Är du trött på att väga, räkna och följa strikta dieter?


Är du personen som har testat den ena metoden och dieten efter den andra med delvis goda men kortsiktiga resultat? Om du läser det här inlägget så har du förmodligen halkat tillbaks i de gamla spåren igen och konstaterat att dessa ”quick fix” metoder inte var någonting för dig.

Annons

Jag, Sara vet precis hur det är då jag själv efter mina graviditeter la på mig alldeles för många extra kilon och sen fastnade i osunda vanor där jag bortprioriterade mig själv. Det här är väldigt vanligt och jag tror många känner igen sig. Men tyvärr, det går ej skylla på att det är tillfälliga graviditetskilor flera år senare…de kommer inte försvinna om du inte ser till att prioritera din hälsa.

Har du hamnat på fel bana i livet och vill leva hälsosamt?

Vi träffar och får dagligen mejl från personer, oftast kvinnor som hamnat på fel spår som vill hitta ett långsiktigt sätt att leva utan pekpinnar och måsten. Den här tiden på året är det många som köper gymkort, skaffar sig olika nyårslöften och köper både löparskor och träningsmaskiner…men vad händer efter 3-4 veckor när den första dippen kommer, barnen blir sjuka, det blir vardag igen och ekorrhjulet rullar på i en hejdundrande fart? Jo, det är precis då du behöver ha ramarna för att hålla dig till en sund livsstil som fungerar för vardag som fest. För visst är det så livet ser ut? Det är inte svart eller vitt, det är många nyanser och det kommer fortsätta på samma sätt livet ut. Därför behöver du skaffa dig både kunskap, smarta strategier och ett sunt förhållningssätt för att hålla dig frisk, skadefri, pigg och hälsosam.

100% bra för kroppen eller 100% njutning för själen

Hälsoboostens onlinetjänst är skapad för alla som vill komma igång med ett hållbart hälsosamt sätt att leva. Vi ger dig kunskap, strategier, verktyg, inspiration och massor av motivation för att sakta men säkert förändra dit tankemönster och beteende. Följer du vår vårt 30 eller 90 dagars program så garanterar vi dig resultat, annars får du helt enkelt pengarna tillbaks. Det finns inga strikta kostscheman eller kaloritabeller…Vi förespråkar vanlig mat som både innehåller kolhydrater, proteiner, fett, vitaminer och mineraler. Det du väljer att äta ska vara 100% bra för kroppen eller 100% njutning för själen.

Hälsoboosten har två medlemskap som pågår under 30 eller 90 dagar. Vi kallar dem START och POWER. Du måste alltid genomgå våra 30 dagar med START innan du får fortsätta med POWER. Köper du dem tillsammans så har du totalt 3 månader med kost och träningsmotivation som kommer förändra ditt liv och dina gamla vanor.

Hälsoboostens kost och träningsprogram bygger på vetenskap och är skapad av forskare, personliga tränare och kostrådgivare

Hälsoboosten passar dig som vill:

– Få en kickstart
– Gå ner i vikt
– Äta ren naturlig mat
– Bli starkare
– Må bättre och få mer energi

Följande ingår i tjänsten:

 • Personligt medlemskap i Hälsoboosten under 3 månader (Start= 30 dagar och POWER= 60 dagar)
 • 7 olika styrketräningsprogram (30-45 min långa) som passar både för hemmet och gymmet (3 st i START och 4 st i POWER)
 • Personlig interaktiv träningsdagbok
 • Möjligheten att följa din styrkeutveckling
 • Inköpslistor med vilken mat vi rekommenderar dig att äta
 • Kunskap kring hur du ska planera dina måltider, hur ofta du ska äta och vad du ska äta
 • Kostråd och fakta kring de olika näringsämnena
 • Tips som kommer få dig att lyckas att nå dina mål
 • Nyttiga recept både för frukost, mellanmål och middag
 • Mental träning och motivation
 • Bilder för inspiration
 • Tävlingar och utmaningar

Både jag och Louise hoppas att du som nu behöver en kickstart är redo att tänka om och göra en långsiktig satsning. De flesta får snabba resultat men vi rekommenderar alltid att ta små steg framåt för att verkligen klara av att bibehålla dem livet ut. Kan vi leva utefter de här principerna och alla hundratals medlemma så vet vi att även du fixar detta.

Nu ser vi till att 2018 blir ett magiskt år. Du bestämmer över ditt liv och förtjänar det bästa. Alla har 24 timmar på ett dygn, hur vi spenderar dem är upp till dig.

För att gå med i Hälsoboosten klickar du HÄR! 

Varma kramar Sara och Louise!

Dela
Tweeta
Maila
Kommentera

Annons

 


Laddar