Annons
Annons

Är du redo att bli SUND STRÅLANDE & STARK?


Vill du ge dig själv en riktigt fin julklapp och investering för framtiden?  Hälsoboostens kost och träningsprogram bygger på vetenskap och är skapad av forskare, personliga tränare och kostrådgivare. Våra ledord är SUND, STRÅLANDE  & STARK. Vi berättar här nedan mer om vad Hälsoboosten står för och vår filosofi.

SUND och ren mat

För att få en stark och hållbar kropp som är bra på att stå emot skador och sjukdomar gäller det att bestämma sig för att det man väljer att äta, ska vara bra mat som innehåller de byggstenar som kroppen behöver. Välj mat som gör gott för kroppen och som ger dig den näring du behöver. Ju mindre som gjorts med råvaran ju bättre. Välj så ren och oprocessad mat som möjligt och som liknar ursprungsråvaran i så hög grad som möjligt. Ju kortare innehållsförteckning ju bättre, krångla inte till det. Tänk istället att ju enklare ju bättre! Om du väljer råvaror såsom kyckling, fisk, nötfärs, frukt, grönsaker, ägg, naturella mejeriprodukter, nötter, quinoa, matvete, havregryn och baljväxter, så får du bra koll på vad du stoppar i dig och behöver inte oroa dig för att få i dig tillsatser och ämnen som inte är bra för dig. Försök se det hela ur ett stort perspektiv, lyft blicken och försök att jaga näring istället för att lägga energi på att undvika allt du tror är farligt. För problemet med skräpmat är inte bara allt du får i dig som inte är bra för dig så som tillsatser, transfetter, socker, rester av kemikalier osv, utan lika mycket allt du missar att få i dig. Väljer man skräpmat missar man vitaminer, mineraler, fibrer, nyttiga fetter, antioxidanter mm. Om man fokuserar på att äta bra och ren kost för att ge kroppen så bra byggstenar som bara möjligt så är det ingen fara om det ibland slinker ner något näringsfattigt med lite tillsatser i, men då gäller det att ens kost i stort är så bra som möjligt. Se till att de bra valen överväger de mindre bra valen. Då kommer det leda till att du ger din kropp bra byggstenar som ger dig en sund, stark och frisk kropp.

Annons

 

STRÅLANDE inre

Hälsa är en helhet, både kroppen och själen måste må bra. För att få ett starkt och strålande inre gäller det att lyssna på kroppen och dess signaler. Har du haft en tuff och stressig dag så träna lite lugnare. Lika så om du känner dig pigg och stark så våga ta i och träna riktigt hårt. Våga vila om du behöver, det är inte alltid att det är en omgång på gymmet som din kropp behöver idag. Däremot är det viktigt att skilja trötthet ifrån lathet så det inte blir att man hoppar ett träningspass av ren lättja. Lär dig att lyssna på din kropp och var snäll mot den, den ska hålla för resten av ditt liv. Våga utmana dig själv det är utanför din komfortzon som magin sker. Genom tankens kraft kan du uppnå nya nivåer och höjder som du tidigare inte trodde var möjliga. Vi har alltid ett val, du själv kan påverka din egen verklighet i mycket stor grad. Tänk vad du växer i dig själv när du faktiskt genomfört något som du oroade dig för innan eller som du kände var för svårt. Våga tro på dig själv och din förmåga!

 

STARK kropp

Styrketränar du i kombination med att du äter bra mat så kommer kroppen att förändras och bli starkare. Vid fysisk aktivitet stimuleras även hjärnan. Kroppen utsöndrar lyckohormoner som minskar så väl stress som depression. Flytta fokus ifrån att gå ner i vikt till att vilja bli stark. Om man med sin träning har som mål på att bli stark, att få energi, att känna sig piggare och att orka allt man vill i sin vardag så kommer det tillsammans med en hälsosam kost leda till att man tappar eventuella överviktskilon. Lär dig att lyssna på kroppen istället. Hur känner du dig? Stark? Pigg? Kläderna sitter skönt? Du sover bra? Magen mår bra? Vad har då en siffra på vågen för betydelse?

 

Hälsoboostens onlinetjänst passar dig som vill:

 • Få en kickstart
 • Gå ner i vikt
 • Äta ren naturlig mat
 • Bli starkare
 • Må bättre och få mer energi

 Det här ingår:

 • Personligt medlemskap och inlogg till Hälsoboostens onlinetjänst i 1-12 månader beroende på val av abonnemang.
 • 3-7 olika träningsprogram för både hemmet och gymmet (tidsåtgång 30-45 min)
 • Personlig interaktiv träningsdagbok med möjlighet att följa din styrkeutveckling
 • Inköpslistor med vilken mat vi rekommenderar dig att äta
 • Kunskap kring hur du ska planera dina måltider, hur ofta du ska äta och vad du ska äta
 • Kostråd och fakta kring de olika näringsämnena
 • Tips som kommer få dig att lyckas att nå dina mål
 • Enkla och nyttiga recept för frukost, mellanmål och middag som passar alla i familjen
 • Mental träning och motivation
 • Medlemskap och coachning i sluten Facebookgrupp (valfritt)

Under hela december får du med rabattkoden ”HÄLSOBOOSTENJUL” 300 kronor rabatt. Mer information om medlemskapet och våra olika paket, klicka här!

 

Dela
Tweeta
Maila
Kommentera

Annons

 


Laddar