Annons
Annons

Ännu ett nyårslöfte om nystart- vad ska du göra annorlunda i år?


Brukar du avge nyårslöften kring kost och träning? Brukar du hålla dem? Om inte, vad är det som gör att du ger upp?

Ett nytt år brukar för många innebära en nystart. Att man börjar träna, att man försöker äta nyttigt och hälsosamt. Men för många håller det inte mer än några veckor, eller i bästa fall några månader. Fundera lite kring varför det inte funkar, varför du inte lyckas bibehålla din nya hälsosamma livsstil som du vet att du mår bra av.

Annons

Gör på ett nytt sätt i år.

För att få andra resultat behöver man gör på nya sätt. Om du gör som du gjort alla andra år kommer du får samma resultat som alla de andra gångerna. Varför göra på ett sätt som man vet inte kommer fungera? Vad krävs för att du ska  lyckas denna gången? Kan du prioritera annorlunda?

Träna regelbundet.

Vad krävs för att få loss 3 h/vecka till träningen? Kan du gå upp 1 h tidigare en morgon i veckan, kan du träna istället för att se på TV 1 h i veckan, kan du träna 1 gång på helgen?

Äta mer hälsosamt. 

Vad krävs för att du ska kunna äta bra mat som ger dig de byggstenar som kroppen behöver för att må bra? Planera och strukturera dina matinköp och matlagning? Kan du ha en kväll i veckan då du lagar veckans mat? Vad krävs för att du ska få med dig bra mellanmål till jobbet? Lägg upp en strategi och ta reda på vad som fungerar och vad som inte fungerar för just dig.

Titta inte på hur andra gör, vad som står på löpsedlarna. Det finns inga genvägar, det finns inga magiska dieter eller quick fix. Det gäller att ha tålamod och låta det ta lite tid. För att få en hållbar hälsosam livsstil som man kan bibehålla resten av livet så gäller det att göra små förändringar över lång tid. Att låta resan vara en del av målet.

Gör på annat sätt i år.

Tänk om du inför nyår 2019 inte behöver ge några nyårslöften om nystart, tänk om du då redan skulle ha en hälsosam livsstil. Det går bara man vågar och vill och har tålamod! Gör 2018 till ett hälsosamt och starkt år så du kan ha helt annat nyårslöfte nästa år.

Kram Louise

 

Är du less på att aldrig uppnå dina mål? Testat allt och inget fungerar långsiktigt?

Då har vi lösningen för just dig!

Med RABATTKODEN ”HÄLSOBOOSTENJUL” får du just nu 300:- rabatt på ditt köp (gäller tom 31/12)

Hälsoboosten passar dig som vill:

– Få en kickstart
– Gå ner i vikt
– Äta ren naturlig mat
– Bli starkare
– Må bättre och få mer energi

 

 

Dela
Tweeta
Maila
Kommentera

Annons

 


Laddar