Annons
Annons

Ana Oinoen har hittat ett sätt att gå ner i vikt och samtidigt bli starkare


 

Läs och inspireras av Hälsoboostaren Ana Oinoen

”Med Hälsoboosten hoppades jag på ett helhetskoncept med tränings- och kostprogram som jag kunde hålla fast vid över tid (utan att väga maten, räkna kalorier eller dyl). Jag hoppades på lite viktminskning. Nu har 2,5 månader passerat och jag har lyckats gå ner -5,8 kg utan att vara hungrig (vilket är viktigt för mig, då jag älskar mat), men framförallt har jag min kropp förändrats och jag har nu den bästa formen på flera år. Att gå ner i vikt och samtidigt bli starkare överträffar mina förväntningar. Stort tack till Hälsoboosten för alla tips, råd, pepp och inspiration.

Annons

Jag trodde inte det skulle gå så fort med att märka några resultat!? Jag har nämligen lite begränsningar med klena axlar/klen nacke, gått på behandling hos kiropraktor/sjukgymnast i flera års tid.

”Att inte behöva räkna,väga, mäta mat är underbart och det enda sättet som kommer att fungera för mig i längden.”

Jag är lite tagen i sängen så att säga.  Superförvånad verkligen… Och jag äter hela tiden, men för det mesta rätt saker bara. Jag gillar verkligen tallriksmodellen 25% protein, 25% kolhydrater & 50% grova grönsaker 2 ggr/dag. Och alla mellanmålen. Passar mig perfekt :-).  Att inte behöva räkna,väga, mäta mat är underbart och det enda sättet som kommer att fungera för mig i längden.

Jag försöker träna 5ggr/vecka. Sista passet är oftast utbytt mot en joggingtur under helgen. Sedan finns det alltid någon övning som jag byter ut under passet (eller kör fler repetitioner men med inte för tunga vikter), pga nacken/axlarna.   Och konceptet fungerar ändå :-).

Grymt koncept ni tagit fram!!

/Ana”

Efter att ha startat flera hundra medlemmar med Hälsoboostens kost och träningstjänst så vet vi att hälsovinsterna är många- du mår bättre, går ned i vikt och blir starkare!

Här har ni anledningen till att våra medlemmar får resultat och väljer Hälsoboosten:

  • Enkelhet. Du får träningsprogram som du kan utföra hemma eller göra på gymmet med enbart din kroppsvikt och hantlar.
  • Träning online. Du loggar din träning direkt i mobilen, plattan eller datorn och kan på ett smidigt sätt se vilka övningar du ska utföra samt registrera dina utförda pass. Träningsdagboken är även perfekt för att följa din styrkeutveckling då varenda övning och prestation sparas.
  • Kost. Du får äta allt men inte jämt. Vi lär dig hur enkelt du kan få resultat genom att satsa på rena råvaror och bygga varje måltid enligt en viss princip. Vi ger dig recept, inköpslistor och massor av kunskap runt kosten. Du behöver inte väga, räkna eller utesluta varken kolhydrater eller fett.
  • Långsiktighet. Vi förespråkar en kosthållning med ”riktig mat” som går att leva med livet ut och som alla i familjen kan äta. Det här är ingen krånglig diet som innebär att du ska ändra på allt och leva på pulver, drycker eller juicer.
  • Vikt. Har du en övervikt så kommer du tappa dessa kilon i en stadig takt. Du går inte bara ner i vikt utan du blir starkare och tightare i kroppen och får samtidigt bättre sömn, piggare kropp och bättre självförtroende.
  • Muskler. Är ditt mål att öka i vikt och få mer muskler så har vi redskapen för dig.
  • Vetenskaplig grund. Hälsoboostens tjänst är framtagen av utbildad kostrådgivare, personlig tränare och forskare med specialområdet kost.

Sugen på att göra samma resa som Ana? KLICKA på bilden nedan

 

Ps. I Hälsoboostens webbtjänst lär du dig äta på ett hälsosamt sätt utan förbud eller pekpinnar.

Tack vare vår enkla webbtjänst kunde Sofia Ider sluta jojobanta. Med rätt verktyg blir det enkelt och roligt att nå sina mål!

Så här gjorde vi!

Nå dina viktmål med Hälsoboosten – börja direkt här!

Gå ner i vikt med hjälp av vår populära webbtjänst! Just nu får du en månads medlemskap på köpet – och blir du inte nöjd får du pengarna tillbaka!

Läs mer här!

Dela
Tweeta
Maila
Kommentera

Annons

 


Laddar