Annons
Annons

Alla bär på sin story


Runt omkring oss finns det unika människor av alla dess slag, i alla storlekar, från olika länder, med skilda bakgrunder med olika problem som bär på olika stories. Nästa gång du tänker en negativ tanke om personen du möter så fundera ett steg längre…

Annons

Kvinnan som alltid ursäktar sig och dricker pulvershakes till lunch- Hon överdoserar bantningspiller.
Den spinkiga tjejen på crosstrainern som alltid hänger på gymmet- Hon får varje dag höra av sin kille att hon är ful.
Mannen som kommer med rödsprängda ögon till jobbet och alltid går hem sist- Han har precis blivit lämnad av sin fru.
Tjejen på instagram som lägger upp avklädda selfies- Hon har dåligt självförtroende och spenderar timmar på att sminka sig eftersom hon känner sig ful.
Killen som går med luvtröjan långt nerdragen varje morgon- Han har blivit slagen hemma.
Den stressade mamman som kommer med gråtandes barn och alltid är sen- Hon förlorade sin man i cancer och står ensam kvar.

Döm inte andra människor efter ytan, du vet inte vad just hon eller han bär på sina axlar.

Varje dag har du en möjlighet att göra skillnad. Att se anda människor i din närhet och faktiskt lyfta dem, peppa dem och sprida kärlek. Om du tycker att någon strålar, bär en snygg tröja eller har gjort en bra presentation  på jobbet- säg det!!! Just dina ord kan göra stor skillnad ♥

Avslutningsvis vill jag att alla som läser det här inlägget testar att sprida lite positiva vibbar. Berätta för minst 3 personer idag hur grymma, fina och fantastiska just de är… Jag lovar att det kommer studsa tillbaks och du själv kommer garanterat må bättre.

Kram Sara

knapp4

Dela
Tweeta
Maila
Kommentera

Annons


Laddar